Fotbal international

Cum a reacţionat poliţia engleză la ameninţările cu moartea pentru Karius

28.05.2018 | 17:15
Cum a reacționat poliția la amenințările cu moartea pentru Karius. S-a deschis o anchetă

Poliţia engleză a reacţionat cu promptitudine după ce portarul german al lui FC Liverpool, Loris Karius, a primit ameninţări cu moartea. Karius, care a greşit grav la două dintre golurile primite de echipa sa în finala Champions League, pierdută cu 3-1 de către Liverpool, este înfricoşat acum, după ce a aflat de postările pe reţelele de socializare de ameninţările cu moartea proferate de suporteri la adresa lui şi a familiei sale.

”Îți vom ucide fata! Sper ca toată familia ta să piară de cancer!”. Acesta a fost cel mai cutremurător meesaj care pur şi simplu l-a băgat în sperieţi pe Karius. Portarul german a primit însă asigurări din partea poliţiei engleze că deja există o anchetă deschisă pentru descoperirea celor care au putut adresa asemenea ameninţări.

Poliţia engleză a reacţionat în favoarea lui Loris Karius

Totodată, pentru a potoli şi alte încercări de ameninţare sau de terorizare psihică a jucătorului, poliţia a dat un comunicat oficial prin care avertizează că toate postările enunţate vor fi atent monitorizate şi cei care sunt autorii lor vor fi traşi la răspundere în faţa legii.

Cum a reacționat poliția la amenințările cu moartea pentru Karius. Cominicat oficial din partea oamenilor legii. Se caută autorii postărilor
Cum a reacționat poliția la amenințările cu moartea pentru Karius. Cominicat oficial din partea oamenilor legii

Este însă destul de probabil ca aventura în Premier League pentru Loris Karius să se încheie aici, FC Liverpool fiind decisă să achiziţioneze un portar de top, pentru a nu mai păţi pe viitor astfel de gafe care să coste câştigarea unui trofeu. Jucătorul, conştient de faptul că şi-a îngropat echipa, a postat un mesaj de scuze pe contul personal.  Îmi cer infinit scuze colegilor, vouă – fanilor şi tuturor celor din staff. Ştiu că am dat-o în bară cu cele două gafe şi că v-am dezamăgit pe toți. Mi-ar plăcea să dau timpul înapoi, dar așa ceva nu este posibil. Este cu atât mai rău cu cât toţi simţeam că putem să o batem pe Real Madrid şi am fost mult timp în joc

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri