Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Cum a reacționat presa din Anglia după calificarea târâș a naționalei lui Southgate în sferturile Euro 2024: „Am înviat din morți”

Anglia s-a calificat chinuit în sferturile Euro 2024. Naționala Albionului a învins-o în prelungiri pe Slovacia și a fost taxată de presa britanică
30.06.2024 | 22:33
Cum a reactionat presa din Anglia dupa calificarea taras a nationalei lui Southgate in sferturile Euro 2024 Am inviat din morti
Cum a reacționat presa din Anglia după calificarea târâș a naționalei lui Southgate în sferturile Euro 2024: „Am înviat din morți” FOTO: X @TRT Spor
ADVERTISEMENT

Anglia s-a calificat cu greu în sferturile de finală ale lui Euro 2024. Conduși cu 0-1, fotbaliștii lui Southgate au egalat dramatic în minutul 90+6, după care au dat lovitura în prelungiri prin Harry Kane. Victoria chinuită a britanicilor a fost contestată de jurnaliștii din insulă. În schimb, în Slovacia, dezamăgirea a fost imensă.

Reacția presei din Anglia după calificarea chinuită în sferturile lui Euro 2024: „Stângăcii penibile”

Anglia continuă să nu convingă la Campionatul European din Germania. Selecționata Albionului a avut o prestație modestă și în optimi, acolo unde a avut nevoie de 96 de minute ca să șuteze în premieră pe spațiul porții lui Dubravka. Înainte să joace cu Slovacia, englezii au terminat pe locul 1 Grupa C, cu 5 puncte, după 1-0 cu Serbia, 1-1 cu Danemarca și 0-0 cu Slovenia.

ADVERTISEMENT

„Am înviat din morți”, a titrat tabloidul The Sun, după Anglia – Slovacia 2-1. Jurnaliștii publicației au elogiat reușitele eroice ale lui Jude Bellingham și Harry Kane: „De la agonie, la extaz. Fanii sunt în delir după golurile lui Kane și Bellingham, care trimit Anglia în sferturi – frustrant meci”.

„Naționala Angliei era gata să plece acasă după 95 de minute în care a arătat numai stângăcii penibile. Apoi, în doar câteva minute, trupa lui Southgate și-a asigurat prezența în sferturi. Acolo urmează duelul cu Elveția.

ADVERTISEMENT

Bellingham a salvat Anglia cu o foarfecă incredibilă. Pentru 95 de minute a fost un joc groaznic, pur și simplu groaznic. Până la primul gol, Anglia nu a reușit să trimită niciun șut pe poarta adversă”, au mai scris cei de la The Sun.

Jude Bellingham și Harry Kane sunt eroii de serviciu și pentru jurnaliștii de la SkySports. „Decarul” și căpitanul selecționatei Albionului țin capul de afiș pe skysports.com: „Bellingham și Kane o salveză eroic pe Anglia în meciul cu Slovacia”, au titrat britanicii.

ADVERTISEMENT

Harry Kane și Jude Bellingham, eroii de serviciu

În Mirror a fost taxat jocul slab al englezilor: „A fost o prestație foarte slabă, dar Anglia și-a asigurat calificarea în sferturile de finală. Jucătorii au cântat ‘Sweet Caroline’ alături de suporteri după fluierul finalul. Bellingham și Kane au salvat echipa de această dată”.

Sfertul de finală dintre Anglia și Elveția e programat sâmbătă, 6 iulie, de la ora 19:00. Meciul se va juca la Dusseldorf, pe stadionul Merkur Spiel-Arena. „Bellingham a înscris un gol fabulos în minutul 90+5 și a ținut Anglia în viață.

ADVERTISEMENT

Managerul Gareth Southgate s-a dus în fața galeriei după fluierul final. De această dată nu am văzut niciun pahar aruncat în direcția sa de către suporteri. Anglia era gata să plece acasă, dar scorul a fost întors în câteva minute. După acest final incredibil urmează duelul cu Elveția”, au scris jurnaliștii de la BBC.

ADVERTISEMENT
4,75 este cota Betano pentru „Anglia câștigă Euro 2024”