Life

Cum a reacționat Răzvan Simion când a văzut-o pe Lidia Buble. S-a întâmplat la Neatza cu Răzvan și Dani

05.03.2021 | 14:20
Cum a reactionat Razvan Simion cand a vazuto pe Lidia Buble Sa intamplat la Neatza cu Razvan si Dani
Cum a reacționat Răzvan Simion când a văzut-o pe Lidia Buble. S-a întâmplat la Neatza cu Răzvan și Dani. Sursa foto: capital.ro
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Răzvan Simion au avut o întâlnire în direct, chiar în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar reacția prezentatorului a fost una neașteptată. Artista a fost invitată la Antena 1 pentru a-și promova noua piesă. 

De când s-au despărțit, cei doi foști iubiți s-au mai văzut în direct la TV, pentru că Răzvan încă este maganerul artistei și este datoria lui să o ajute să-și promoveze melodiile, chiar daca asta înseamnă să aibă o întâlnire de gradul zero.

ADVERTISEMENT

După cinci ani de relație, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să meargă pe drumuri separate, însă au reușit să rămână în relații bune și despărțirea nu a fost atât de greu de suportat.

Cum a reacționat Răzvan Simion când a văzut-o pe Lidia Buble. S-a întâmplat la Neatza cu Răzvan și Dani

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit în această dimineață la „’Neața cu Răzvan și Dani”, unde artista a interpretat noua ei piesă. Fanii au fost curioși cum va fi relația dintre cei doi acum că se află în fața tuturor, însă totul a decurs perfect.

ADVERTISEMENT

Despărțirea lor a fost una pașnică și de comun acord, astfel că acum au rămas în relații de prietenie și se respectă unul pe celălalt, spre bucuria fanilor. Mulți au sperat că se vor răzgândi și vor forma din nou un cuplu, dar nu a fost să fie.

Cei doi nu au interacționat foarte mult în platoul emisiunii de la Antena 1, pentru că Florin Ristei este cel care se ocupă cel mai mult de invitați. Răzvan Simion a fost și el invitat să ia parte la interviu, însă acesta nu a dorit.

ADVERTISEMENT

„Mi-am făcut canal de Youtube, am pus piesa acolo. Să apățați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine”, a povestit Lidia Buble la Antena 1.

Lidia Buble în platouul emisiunii 'Neatza cu Răzvan și Dani
Lidia Buble, alături de Răzvan Simion și Dani Oțil. Sursa foto: captură Antena 1

Cum a fost primită noua piesă a Lidiei Buble

Lidia Buble a lansat o nouă piesă,„Intens”, în urmă cu cinci ore, iar fanii au reacționat imediat. Melodia a strâns deja aproape 20 de mii de vizualizări și 1,8 mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Lidia, sincer îți spun că vocea ta e una dintre cea mai frumose voci din România/ Piesa e artă, și vocea la fel!/ Minunată piesa. Nu mai spun de videoclip, absolut genial, așa cum numai Lidia Buble știe să facă. Felicitări, Lidi/ Știi sentimentul ăla când muzica nu e suficient de tare în căști pentru cât de frumoasă e melodia?”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe YouTube.

ADVERTISEMENT
Tags: