Life

Cum a reacționat soția lui Cătălin Zmărăndescu după ieșirea violentă a sportivului, la Survivor România 2022: “A fost provocat”

Cum a reacționat Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu, după ieșirea violentă a sportivului, la Survivor România 2022. Faimosul a sărit la bătaie cu cei din echipa adversă.
03.02.2022 | 16:49
Cum a reactionat sotia lui Catalin Zmarandescu dupa iesirea violenta a sportivului la Survivor Romania 2022 A fost provocat
Cum a reacționat soția lui Cătălin Zmărăndescu după ieșirea violentă a sportivului, la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram/ Capturp YouTube
ADVERTISEMENT

Soția lui Cătălin Zmărăndescu a făcut câteva declarații după ce sportivul a sărit la bătaie la Survivor România 2022, deranjat de remarcile celor din echipa adversă. Concurentul a fost penalizat după ieșirea necontrolată.

Partenera de viață a fostului luptător MMA i-a luat acestuia apărarea în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a fost acuzat că reușește să câștige probele doar trișând. Două fete din echipa Războinicilor, Ana Dobrovie și Alexandra Duli, l-au înjurat pe sportiv, iar comportamentul lor a fost sancționat.

Soția lui Cătălin Zmărăndescu, prima reacție după ieșirea violentă a sportivului, la Survivor România 2022

Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu, este de părere că partenerul ei de viață nu a reacționat greșit.

ADVERTISEMENT

În timp ce concurenții de la Survivor România consideră că luptele dintre echipe nu trebuie să se dea în afara traseului sau ringului, Luiza susține că soțul ei a făcut bine că a luat atitudine.

“Cu mândrie vă spun că el s-a abținut! A fost provocat, de două săptămâni este provocat.(…) Cum vreți să se apere un luptător? 

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare că a făcut nimic greșit. (…) În primul rând, când ești atacat de 2 domnișoare, trebuie să iei atitudine.

Nu a lovit pe nimeni, eu nu am văzut nicio lovitură. De unde s-a ajuns la lovituri? Suntem la Survivor, nu la Fashion Week. Este junglă, oameni buni! (…)

ADVERTISEMENT

Eu știu ce am acasă, suntem de 9 ani împreună.”, a declarat soția lui Cătălin Zmărăndescu în cadrul emisiunii “La Măruță”, la Pro TV.

Luiza Zmărăndescu este de părere că soțul ei este provocat și că ceilalți concurenți vor să-l elimine, pentru că este cel mai puternic din echipa Faimoșilor.

“Mi se pare că este provocat! (…) Mi se pare că e cel mai puternic de acolo și vor să îl elimine. I-aș spune să țină capul sus și să meargă mai departe. O să fie chibzuit. Când greșește, știe ce are de făcut. O femeie care vrea să fie respectată trebuie să ofere ea respect înainte de toate.

Asta spune multe despre ceea ce s-a întâmplat aseară. (…) A fost provocat, e normal să iei foc, mai ales când e fără mâncare, pat, familie. Cum să le explice lucrul acesta? Șoptindu-le balade?

Eu nu am văzut că a încercat să se impună ca lider. Dacă nu aduci puncte, e logic să nu mănânci, trebuie să tragi. Dacă nu ai cu cine să faci echipă?”, a mai spus soția lui Zmărăndescu.

Ce spune Cristi Mitrea despre reacția lui Cătălin Zmărăndescu

Luptătorul MMA Cristi Mitrea a contrazis-o pe Luiza și a spus că este un joc psihologic, nu unul de anduranță, și că nu ar fi trebuit să sară la bătaie, mai ales că a fost luptător și ar fi trebuit să se abțină de la astfel de ieșiri.

“Noi trebuie să fim de 4 ori mai cumpătați. Când semnezi și te duci acolo, trebuie să te gândești.(…) El trebuia să fie pregătit pentru asta și să nu reacționeze violent.

Factorii de stres nu sunt acasă, lângă dumneavoastră. Nu trebuie să se aștepte la ei. Dar în junglă e altceva.

Logic e să faci echipă cu ai tăi și să îi mănânci pe ceilalți, apoi pe ai tăi. Este o greșeală enormă că au sărit unul la celălalt în aceeași echipă.”, a spus Cristi Mitrea.

Ce pedeapsă au primit Cătălin Zmărăndescu, Ana Dobrovie și Alexandra Duli

Cătălin Zmărăndescu a fost deranjat după ce a fost acuzat că nu joacă corect. Războinicele Ana Dobrovie și Alexandra Duli l-au jignit pe Faimos, astfel că toți trei au fost penalizați.

Cei trei concurenți implicați în conflict au fost sancționați pentru comportamentul lor, astfel că nu se vor bucura de următoarea recompensă câștigată de echipa lor.

“Ceea ce s-a întâmplat astăzi la joc este total inacceptabil la Survivor. Am analizat imaginile de la joc. Sunt părți ale violenței care nu au legătură cu sportivitatea. Ambele triburi ați fost implicate.

Din tribul faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, veți primi următoarea pedeapsă: următoarea recompensă câștigată de către tribul vostru nu va fi și pentru voi.”, a anunțat Daniel Pavel la Consilul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori