Fotbal international

Cum a reacționat soția lui Gabriel Tamaș când a aflat că acesta a fost reținut!

26.03.2019 | 14:51
Cum a reactionat sotia lui Gabriel Tamas cand a aflat ca acesta a fost retinut
ADVERTISEMENT

Soția fotbalistului Gabriel Tamaș, Ioana, a rămas șocată când a aflat că acesta a fost reținut în Israel, după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Conform publicației israeliene Sport1, fundașul român a fost oprit pe autostradă şi a fost reținut de poliţie după ce maşina în care se afla circula cu peste 200 km/h.

Cum a reacționat soția lui Gabriel Tamaș când a aflat că acesta a fost reținut!

FANATIK.RO a aflat că Ioana Tamaș, soția lui Gabriel Tamaș, a fost șocată când a aflat vestea reținerii jucătorului. Ea nu se află în mașină alături de fotbalistul de la Hapoel Haifa în momentul în care acesta a fost oprit de poliție. La solicitarea poliției, numele persoanei reținute nu a fost dat publicității, dar în cele din urmă s-a aflat că cel în culpă este Gabriel Tamaș.

ADVERTISEMENT

Potrivit Poliției, s-au găsit 733 mg de alcool, de trei ori mai mare decât limita permisă de lege. El a fost reținut, iar mașina sa a fost confiscată. FANATIK.RO a aflat că Gabriel Tamaş a fost acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşirea limitei de viteză. Fotbalistul se afla în maşină cu doi prieteni şi două femei, iar în momentul în care a fost oprit a recunoscut că a băut un pahar cu vin.

Gabriel Tamaș într-un duel pentru balon în timpul meciului Atalanta - Hapoel Haifa din Europa League
Gabriel Tamaș într-un duel pentru balon în timpul meciului Atalanta – Hapoel Haifa din Europa League

Gabi Tamaș e unul dintre cei mai iubiți jucători de la Hapoel Haifa

Presa israeliană a vorbit despre un jucător născut în anul 1983, care a avut meciuri în Premier League şi care de un an şi jumătate se află în Israel, indicii care duc extrem de clar la Gabriel Tamaș. Informațiile din presa locală ar fi că fotbalistul român va fi audiat miercuri de un tribunal din Petach Tikva. Clubul Hapoel Haifa a refuzat să facă orice fel de comentariu pe această temă.

ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș este unul dintre cei mai iubiți jucători de la Hapoel Haifa, el fiind progonistul unui videoclip în care apare alături de câțiva coechipieri și în care este lider de galerie. El a fost îmbrăcat cu un tricou roșu pe care este trecut numele echipei și a avut la gât un fular cu Hapoel Haifa. Fundașul român suflă într-o trompetă și strigă Hapoel, iar la finalul filmării este tras de ureche în glumă de unul dintre colegi.