Life

Cum a reacționat Ștefan Bănică Senior după ce a aflat că fiul său vrea să devină actor: “Eu nu cred că are talent”

Care a fost reacția lui Ștefan Bănică Senior după ce a aflat că fiul său vrea să devină actor. Camelia Mitoșeru a spus adevărul.
30.11.2022 | 08:54
Cum a reactionat Stefan Banica Senior dupa ce a aflat ca fiul sau vrea sa devina actor Eu nu cred ca are talent
Ce a spus Ștefan Bănică Senior după ce a aflat că fiul său vrea o carieră în actorie. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. a vrut încă de la o vârstă fragedă să devină actor, dar cum a reacționat tatăl său atunci când a aflat? Regretatul actor nu a fost prea încrezător în succesul fiului său.

Reacția lui Ștefan Bănică Senior după ce a aflat că fiul său vrea să devină actor. Dezvăluirea făcută de Camelia Mitoșeru

În acest moment, Ștefan Bănică Jr. se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Înainte de a-și începe cariera, tatăl său nu a fost atât de convins că artistul va avea succes în România.

ADVERTISEMENT

Atunci când era foarte tânăr, Ștefan Bănică Jr. a vrut să-i calce pe urme tatălui său. A debutat în actorie în anii ’80, iar în 1986 a devenit cunoscut datorită rolului din Liceenii.

Camelia Mitoșeru, care era colegă de scenă cu Ștefan Bănică Senior, a dezvăluit cum vedea regretatul actor, de fapt, viitoarea carieră a fiului său.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. venea săptămânal la teatru și cânta la pian, talentul său ieșind la iveală încă de atunci. Cu toate acestea, tatăl său se temea că solistul nu va deveni un actor mai bun decât el.

“Ștefănel venea duminica, la Teatrul Constantin Tănase, și ne cânta la pian, era talentat de atunci, de mic.

ADVERTISEMENT

Numai că, în momentul în care a dat la Facultate, la Actorie, Ștefan Bănică senior, cu care eram pe atunci colegă de scenă, s-a arătat foarte surprins, ba chiar era îngrijorat.

Mi-a zis așa, la acea vreme: ‘Măi, Camelio, că așa-mi spunea, amărâtul ăsta al meu vrea să se facă actor, dar eu nu cred că are talent, că nu l-am auzit spunând o poezie’.

ADVERTISEMENT

Ștefan era disperat, îi era teamă că Ștefănel al lui o să fie un actor mai slab decât el.

Dar, Slavă Domnului, ia uitați-vă la el, Bănică Jr a ajuns om mare, e și un bun actor, dar și un bun solist, are toate calitățile din lume.”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru playtech.ro.

Din fericire, Ștefan Bănică Jr. a avut un succes răsunător datorită filmului Liceenii, unde a interpretat rolul lui Mihai.

Au urmat producțiile Extemporal la dirigenție (1988) și Liceenii Rock’n’Roll (1991). De asemenea, juratul de la X Factor a apărut și în alte filme de succes.

Ștefan Bănică Jr. este mândru de fiul său, care și-a făcut debutul în tratru

Radu Ștefan Bănică și-a făcut recent debutul în teatru. Tânărul de 20 de ani a fost urmărit de tatăl său, dar și de sora lui mai mică, Violeta.

Ștefan Bănică este mândru de fiul său cel mare. La finalul spectacolului, artistul a spus că îi oferă nota 10 și că a trecut cu vederea anumite greșeli.

“Îi dau nota 10 pentru acest debut, restul de picanterii sau mici probleme, pe astea le discutam mai târziu.”, a declarat îndrăgitul cântăreț la o emisiune TV.

Violeta, fiica lui Ștefan Bănică din căsnicia cu Andreea Marin, l-a felicitat și ea pe fratele ei. Adolescenta a postat un Instastory cu Radu Ștefan pe scenă, alături de mesajul “cel mai bun”.

ADVERTISEMENT