Fotbal international

Cum a reacţionat tatăl lui Gabriel Tamaş după reţinerea fiului său: “E major şi răspunde pentru ceea ce face!” EXCLUSIV

26.03.2019 | 15:09
Cum a reacţionat tatăl lui Gabriel Tamaş după arestarea fiului

Iosif Tamaş, tatăl lui Gabriel Tamaş, a reacţionat după ce fiul său a fost reţinut în Israel. Fotbalistul de 35 de ani a fost prins de poliţia din Petach Tikva în timp ce conducea cu 205 km/h şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cum a reacţionat tatăl lui Gabriel Tamaş după reţinerea fiului său. Ce a spus pentru FANATIK.RO

Iosif Tamaş, tatăl lui Gabriel Tamaş, a vorbit pentru FANATIK.RO la scurt timp după ce fiul lui a fost reţinut în Israel. Fostul şef al Poliţiei din Poiana Braşov a declarat că fotbalistul este major şi va trebui să răspundă pentru ceea ce face.

“Are 35 de ani, este major şi răspunde pentru ce face! Nu mă interesează în rest şi nu vreau să comentez”, a declarat Iosif Tamaş pentru FANATIK.RO, la puţine minute după ce a fost anunţată arestarea fotbalistului de 35 de ani.

Cum a reacţionat tatăl lui Gabriel Tamaş după arestarea fiului
Cum a reacţionat tatăl lui Gabriel Tamaş după arestarea fiului

I-a angajat bodyguard în urmă cu şase ani

În 2013, Gabriel Tamaş a fost implicat în mai multe incidente din cauza băuturii, acesta fiind şi motivul pentru care a fost dat afară de la CFR Cluj. Acum şase ani, tatăl fotbalistului declara că i-a angajat un bodyguard pentru a-l ţine departe de probleme.

“Sâmbătă, Gabi a fost la un spriţ, iar la 4:00 dimineaţa a intrat în hotel. Era însoţit de un bodyguard. I-am angajat bodyguard tocmai pentru a nu mai face prostii”, susţinea Iosif Tamaş în 2013.