Life

Cum a reacționat Teo Trandafir când a văzut-o pe Irina, fiica lui Irinel Columbeanu. ”Uită-te cât e de frumoasă și de dulce, și fără buze și fără gene”

Teo Trandafir, părere sinceră despre Irina Columbeanu. Ce a avut de spus prezentatoarea despre apariția fiicei lui Irinel Columbeanu.
19.06.2024 | 13:41
Cum a reactionat Teo Trandafir cand a vazuto pe Irina fiica lui Irinel Columbeanu Uitate cat e de frumoasa si de dulce si fara buze si fara gene
Teo Trandafir, părere sinceră despre fiica lui Irinel Columbeanu, Irina. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

După mulți ani de când a părăsit România, Irina Columbeanu a revenit în țară pentru a-și revedea tatăl. Întâlnirea a fost una emoționantă, iar Irina și Irinel abia și-au stăpânit lacrimile în aeroport.

Irina Columbeanu a venit special din America pentru a-și vedea tatăl

Irina Columbeanu trăiește de ani buni în America, alături de Monica Gabor. Anul acesta, tânăra a decis să vină în România și să îi facă o surpriză tatălui ei.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu și-a propus de multă vreme să vină în România, dar mereu a intervenit ceva care i-a dat planurile peste cap. De data asta, însă, tânăra a reușit să se organizeze, iar vineri noaptea a aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală.

La terminalul Sosiri, Irina a fost așteptată de Irinel Columbeanu cu un buchet de flori. Emoțiile au fost la cote maxime, iar întâlnirea a fost unul dintre cele mai frumoase momente pentru Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Apariția Irinei Columbeanu a lăsat cu gura căscată pe toată lumea. Tânăra a crescut, s-a tuns scurt și este de nerecunoscut. Însă, din primele sale gesturi, cu toții au observat că are o educație aleasă și că Monica Gabor s-a ocupat exemplar de ea.

Teo Trandafir a rămas plăcut surprinsă de evoluția Irinei Columbeanu

Aspectul Irinei Columbeanu a fost analizat și de Teo Trandafir în emisiunea pe care o moderează. Imaginile cu Irina Columbeanu au uimit-o pe Teo Trandafir și nu a putut să nu remarce cât de frumoasă și de schimbată în bine este fiica lui Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

”Irinel Columbeanu și-a revăzut după ani fetița și a fost un moment emoționant, privirile lor au fost într-un fel. Asta mică e dulce și e normală. (…) Uită-te cât e de frumoasă și de dulce, și fără buze, și fără gene. Da, e un copil!”, a spus Teo Trandafir.

Nu doar Teo Trandafir a fost plăcut surprinsă de aspectul Irinei Columbeanu, ci și Ilinca Vandici. Vedeta a remarcat faptul că fiica lui Irinel Columbeanu nu și-a pierdut inocența și că nu arată ca de 25 de ani, cum arată alte fete de vârsta ei.

ADVERTISEMENT

”Dacă ne gândim ce ținute am văzut la balurile de aici. Da, la 17 ani arată de 25.”, a completat Ilinca Vandici.

Irina Columbeanu a venit în România special pentru a-și vizita tatăl. Tânăra a declarat că îi este profund recunoscătoare tatălui ei pentru tot ce a făcut pentru ea. Irina a avut cuvinte de laudă la adresa lui Irinel Columbeanu și l-a complimentat întruna într-un interviu recent.

După ce a venit să își vadă tatăl, Irina Columbeanu a mers să se plimbe prin Cluj. Irina a mers la Cluj împreună cu tatăl ei și au admirat împreună orașul. Tânăra a atras toate privirile datorită aspectului ei, dar și datorită ținutei. Irina Columbeanu a purtat o geantă de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au...
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au decis soarta țării înainte de terminarea războiului