Life

Cum a reacționat un turist american când a văzut că are de plătit 60 de lei pe un mic dejun. S-a întâmplat în București

Un cetățean din Statele Unite ale Americii a distribuit o filmare, în mediul virtual, cu micul dejun savurat în Capitală. Cum i s-a părut la final nota de plată.
24.08.2022 | 23:07
Cum a reactionat un turist american cand a vazut ca are de platit 60 de lei pe un mic dejun Sa intamplat in Bucuresti
Reacția unui american după ce a savurat micul dejun în București. Cât a plătit. Sursa foto: captură video TikTok
ADVERTISEMENT

Cum a reacționat turistul când a văzut că are de plătit 60 de lei pe un mic dejun. S-a întâmplat într-un local din centrul orașului București, unde cel mai probabil acesta a fost cazat. Mesajele internauților nu au întârziat să apară.

Reacția unui american după ce a savurat micul dejun în București. Pe ce a plătit 60 de lei

Turistul american pare să promoveze locurile în care ajunge în această lume, unul fiind chiar Capitala noastră. Bărbatul călătorește foarte mult și postează lucrurile care îi plac, recomandă și vine cu sfaturi pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT

TikTokerul, care poate fi urmărit pe acest cont de socializare sub numele Oops, I moved again!, le-a arătat tuturor micul dejun pe care l-a savurat într-o cafenea din București, dar și cât a plătit la final pe consumație.

„Cum îmi place să-mi încep diminețile, în inima Capitalei”, a spus turistul pe pagina personală.

ADVERTISEMENT

Concret, tânărul a comandat un meniu clasic care include mai multe gustări, dar și un suc, un ceai și un croissant. Pentru toate aceste bunătăți turistul american a scos din buzunar suma de aproximativ 12 dolari.

Așadar, a achitat circa 60 de lei și i s-a părut că nu a fost o sumă foarte mare în contextul în care în ultima perioadă prețul produselor alimentare au crescut destul de mult. Brânza a depășit costul alimentelor din carne.

ADVERTISEMENT
@oopsimovedagain How I like to start my mornings, in the heart of the capital 😋🇷🇴 #romania #engineer #bucuresti #breakfast #freedom #oopsimovedagain ♬ The Girl From Ipanema – 2008 Remastered – Frank Sinatra & Antonio Carlos Jobim

Mesajele primite de TikTokerul american, după filmarea sa

Postarea din social media a adunat numeroase like-uri, dar și unele comentarii răutăcioase, asta pentru că au fost persoane care au observat că în timpul filmării apare și o muscă care se așază pe desertul turistului american.

„În prețul croissantului a fost inclus și biletul de avion” sau „Pentru America este mult!”, sunt doar două dintre comentariile primite de acesta.

ADVERTISEMENT

La polul opus, au fost foarte persoane care l-au lăudat că este pasionat de călătorii și că le arată și celorlalți locurile prin care ajunge. Oradea și Maramureș au fost, de asemenea, pe lista bărbatului.

ADVERTISEMENT