Life

Cum a reacționat Vlad Gherman la scenele de amor dintre iubita lui, Oana Moșneagu, și Daniel Nuță din serialul Adela

Există gelozie pe platourile de filmare de la serialul Adela? Vlad Gherman a reacționat la scena în care iubita lui, Oana Moșneagu, face dragoste cu actorul Daniel Nuță.
18.03.2022 | 19:04
Cum a reactionat Vlad Gherman la scenele de amor dintre iubita lui Oana Mosneagu si Daniel Nuta din serialul Adela
Vlad Gherman, alături de Oana Moșneagu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Faptul că Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu mai sunt de multă vreme ”niște prieteni” nu mai e vreo supoziție ”cârcotașă” din partea presei mondene. Au recunoscut chiar ei asta, în urma nenumăratelor întrebări pe care le-au primit despre relația lor.

Vlad Gherman, reacție la scenele de amor dintre Oana Moșneagu și Daniel Nuță

Vlad și Oana sunt colegi pe platourile de filmare ale telenovelei „Adela” de la Antena 1, în cadrul căreia frumoasa actriță a fost nevoită să aibă anumite scene intime alături de Daniel Nuță.

ADVERTISEMENT

Cum vede fostul iubit al Cristinei Ciobănașu respectivele secvențe? Este oare gelos? Are să-i reproșeze ceva iubitei sale? Consideră că Oana a fost mai apropiată decât îi cerea rolul din „Adela” de Daniel?

Tânărul actor a reacționat pe Instastory, în stilul său caracteristic la scenele pe care le-a văzut o țară întreagă din noul sezon Adela. Ba mai mult, artistul a vizionat momentele respective alături de iubita lui, în pat, cei doi amuzându-se de cum au trebuit să filmeze pentruca povestea telenovelei să pară cât mai credibilă.

ADVERTISEMENT

Porumbeii s-au uitat împreună la cel mai nou episod din „Adela” cu o prietenă comună. „Mamă, ce a sărit pe el. Ce l-a luat!”, spune prietena celor doi de față cu ei.

„Vezi că e și partea a doua”

Vlad face pe miratul în story-ul postat pe Instagram. „Aoleo! Aoleo! Aoleo! Și sunt aici ca să… ?”, zice Gherman.

ADVERTISEMENT

„Vezi că e și partea a doua. Asta a fost nimic”, îi răspunde Oana Moșeangu, încercând să reducă un pic din gelozia partenerelui ei. După ce Oana și Daniel au ajuns în pat, Vlad a simțit din nou palpitații și s-a văitat.

Oana i-a recomandat să se uite cu maximă atenție la scenele respective. „Să mă uit să văd actorie, da?”, i-a răspuns Gherman iubitei sale. Cei doi s-au amuzat pe urmă și s-au pupat, arătând fanilor că nu au gelozie față de scenele pe care trebuie să le joace în serialul care i-a unit.

ADVERTISEMENT