Fotbal intern

Cum a refuzat Dan Nistor oferta FCSB: “N-o să trădez niciodată”

01.08.2018 | 10:09
Cum a refuzat Dan Nistor oferta FCSB No sa tradez niciodata

Cum a refuzat Dan Nistor oferta FCSB. “Decarul” celor de la FC Dinamo Bucureşti a povestit de ce nu a dorit să meargă la rivala FCSB, pe când evolua la CFR Cluj, deşi a mărturisit că a fost onorat să fie dorit de echipa lui Gigi Becali.

Conform spuselor lui Dan Nistor, oferta era una foarte tentantă, însă nu a dorit să meargă, după care a fost din nou ofertat de FC Dinamo Bucureşti şi a ales să revină în “Groapă”, acolo unde este apreciat:

Cum a refuzat Dan Nistor oferta FCSB: “Sunt iubit”

“Toamna trecută, nu mai aveam treabă cu Dinamo, în sensul că eram jucătorul Clujului. Oferta era mai mult decât tentantă. Dar am zis «Nu!». Am mulţumit, m-am simţit onorat de faptul că am fost dorit, însă n-am vrut să merg. A venit propunerea de la Dinamo, chiar dacă pe bani mai puţini, și am decis să mă întorc acasă. M-am simţit bine la Dinamo, sunt iubit și n-o să trădez niciodată”, a spus Dan Nistor despre refuzul FCSB-ului pentru Gazeta Sporturilor.

Becali: “Eu l-am vrut mult”

“Decarul” a fost lăudat atât de antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, cel care a spus că Nistor este singurul jucător de la Dinamo de care se teme, dar şi de Gigi Becali, care a confirmat şi el că l-a dorit în perioada CFR Cluj: “Este un jucător important la Dinamo, trage echipa după el. Ştie ce are de făcut în partea defensivă şi cea ofensivă. Mie îmi place de Nistor”, a spus Dică. Gigi Becali vorbea în trecut, pe când se făcuse schimbul Filipe Nascimento – Dan Nistor, despre greşeala uriaşă a “câinilor”, care îl preferaseră pe Nascimento. Acesta din urmă a plecat de la club în Bulgaria, la Levski, unde joacă alături de Rivaldinho: “Ei când l-au dat pe Nistor, îi dădeam 15.000, până când s-a prins Dan Petrescu şi l-a băgat să joace. Că el era nemulţumit că nu juca. Eu l-am vrut mult, cum să-l compari cu Nascimento?! Asta e prima greşeală a lui Dinamo. A doua a fost aducerea lui Bokila”, spunea Gigi Becali sezonul 2017 – 2018.

Nistor nu a vrut să meargă la FCSB, iar în derby de România, FCSB – Dinamo 3-3, a făcut spectacol. A marcat golul de 2-2, iar în prelungirile partidei a fost la un pas să înscrie golul victoriei. “Eu cred că în cele din urmă a fost un rezultat echitabil, chiar dacă s-a greşit de ambele părţi. Scorul putea să fie mult mai mic. Aţi văzut acel şut al meu, dacă eram un pic mai inteligent, aţi văzut şi terenul… Acum era 4-3″, a spus Dan Nistor la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Cum a refuzat Dan Nistor oferta FCSB. Dan Nistor în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, contând pentru playout-ul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe stadionul Dinamo din Bucureşti
Cum a refuzat Dan Nistor oferta FCSB. Dan Nistor în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Dan Nistor are 30 de ani şi a evoluat în cariera sa la echipe precum Curtea de Argeş, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian şi CFR Cluj.

1.100.000 de euro este cota de piaţă a jucătorului de la FC Dinamo Bucureşti, Dan Nistor