Sport

Cum a resuscitat-o Mihai Pintilii pe FCSB: „Îi iubesc pe acești copii!”. Despre viitorul său pe banca tehnică: „Nu faceți confuzie!”

Mihai Pintilii e pe val la FCSB. După 3-1 cu Rapid, interimarul de pe banca roș-albaștrilor a mai bifat un succes, 2-0 cu FC U Craiova 1948, și a urcat echipa pe loc de play-off.
13.11.2022 | 23:37
Cum a resuscitato Mihai Pintilii pe FCSB Ii iubesc pe acesti copii Despre viitorul sau pe banca tehnica Nu faceti confuzie
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii nu are decât licența B, dar, chiar și așa, reușește să își demonstreze calitățile de antrenor. Cu fostul mijlocaș pe bancă, roș-albaștrii au obținut două victorii la rând în SuperLiga, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FC U Craiova 1948.

Mihai Pintilii, după FC U Craiova – FCSB 0-2: „Vedem dacă rămân sau nu”

Odata cu numirea lui Pintilii în funcția de interimar, Octavian Popescu s-a revigorat. „Decarul” roș-albaștrilor a înscris primele două sale goluri din acest sezon și i-a mulțumit pentru încredere lui „Pinti”.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a victoriei din Bănie, FCSB a urcat pe locul 6 în SuperLiga, cu 26 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt (locul 5) și cu Petrolul (locul 7). Totuși, vicecampioana României are de jucat și două restanțe, contra lui FC Botoșani și CFR Cluj.

„A fost greu. Craiova e o echipă bună, nu stă doar într-un jucător, au un grup foarte bun. Băieții merită toate felicitările, mă bucur enorm pentru ei. Tot meritul e al lor. Avem trei zile libere, mâine plec și eu cu familia să mă liniștesc și vedem dacă rămân sau nu. 

ADVERTISEMENT

Am terminat Licența B în Moldova, anul acesta. Trebuie să faci un an de pauză, asta e regula, iar după o să mă înscriu la Licența A. Păi ce, vrei să mă dai afară? (n.r. dacă rămâne la FCSB). Eu îmi doresc să antrenez echipa asta, nu faceți confuzie.

Băieții merită felicitări, trebuie să se liniștească, să vină cu plăcere la antrenamente, că au jucat din trei în trei zile. Eu sunt angajatul clubului, indiferent de situație eu sunt aici cu ei, îi iubesc pe acești copii. Tot timpul când au avut nevoie de un sfat, de orice, am fost aici.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu și-a demonstrat valoarea. Îi trebuia doar încredere. Le-am zis la băieți că o să marcăm din fază fixă și așa a fost. Mă bucur că se încurajează și au încredere în ei.

Dawa își șterge din greșeli cu reușitele pe care le are. Și-a făcut treaba, nu am luat gol. Cine a fost convocat merită, cine nu, nu. Ne bucurăm pentru ei, să meargă cu plăcere să reprezinte țara.

ADVERTISEMENT

Bucuria e pentru cele 3 puncte, am zis și înainte că aveam nevoie enorm de victorie pentru a sta cât de cât liniștiți”, a declarat Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,25 este cota pentru „1 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT