Life

Cum a reușit Adela Popescu să facă pe toată lumea să creadă că este iar însărcinată: „Am fost întrebată în câte luni sunt”

Ținuta care i-a făcut pe toți să creadă că Adela Popescu e gravidă. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea a purtat o rochie care a stârnit foarte multe întrebări.
22.05.2022 | 16:33
Cum a reusit Adela Popescu sa faca pe toata lumea sa creada ca este iar insarcinata Am fost intrebata in cate luni sunt
Ținuta care i-a făcut pe toți să creadă că Adela Popescu e gravidă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu i-a indus pe fani în eroare cu o ținută purtată. Astfel, atât prietenii virtuali, cât și cei cu care s-a întâlnit în viața reală, au crezut că vedeta ar putea fi din nou însărcinată.

Ținuta care i-a făcut pe toți să creadă că Adela Popescu e gravidă

Adela Popescu a fost una dintre persoanele care și-au sărbătorit ziua de Sfinții Constantin și Elena, ocazie pentru care soțul ei a pregătit o ieșire în club.

ADVERTISEMENT

Pentru această ocazie specială, vedeta de la Vorbește lumea a îmbrăcat o rochie de vară, de culoare roz și lungă până în pământ.

Tocmai aceasta a fost ținuta buclucașă, deoarece mulți au crezut că Adela Popescu ascunde o sarcină sub rochia sa vaporoasă. Mai mult, un coleg de la muncă i-a spus că este „mai pufoșică”, iar o altă persoană că este gravidă.

ADVERTISEMENT
Rochia purtată de Adela Popescu

După toate aceste întrebări cauzate doar de o singură rochie, soția lui Radu Vâlcan a decis un singur lucru: că rochia treuie aruncată!

“Vineri mi-a spus un coleg că îi place de mine așa mai pufoșică. Aseară că sunt gravidă. Rochia o arunc e clar, dar mi-e că problema tot nu o rezolv”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, întrebată dacă este gravidă: „Cum să mă supăr?”

Mai mult, în timpul ieșirii, o altă persoană a întrebat-o pe vedeta de la Pro TV în câte luni este însărcinată. Totuși, vedeta a declarat că nu s-a supărat.

„Aseară am fost întrebată și în câte luni sunt, cum să mă supăr?? (…)”, a fost mesajul postat de Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta de televiziune nu a precizat în mod clar dacă este sau nu însărcinată pentru a patra oară.

Din decizia acesteia de a arunca rochia am putea înțelege, însă, că nu este vorba despre o nouă sarcină a Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT