News
notix pixel id

Cum a reușit Alexandra Măceșanu să pună mâna pe telefon și să sune la 112. Unde a dispărut criminalul în timpul apelurilor

29.07.2019 | 15:28
Cum a reușit Alexandra Măceșanu să pună mâna pe telefon și să sune la 112. Unde a dispărut criminalul în timpul apelurilor
Alexandra Măceșanu a pus mâna pe telefon în timp ce Dincă era plecat la farmacie. Sursa foto: antena3.ro

Date din raportul MAI scot la iveală momentele groaznice prin care tânăra ucisă la Caracal a trecut. S-a aflat cum a reușit Alexandra Măceșanu să pună mâna pe telefon. Conform știripesurse.ro, se pare că Alexandra a aflat un telefon din locuință în timp ce criminalul Gheorghe Dincă a plecat la farmacie.

Alexandra Măceșanu a pus mâna pe telefon în timp ce criminalul era la farmacie

Alexandra a sunat joi, 25 iulie, de trei ori la 112. A găsit un telefon de pe care putea suna la numărul  de Urgențe în timp ce Dincă era plecat la farmacie pentru a cumpăra o cremă ca să îi trateze rănile provocate la mâini. Conform anchetei celor de la Interne, fata era legată la mâini și avea un scotch pe gură ca să nu poate striga.

„La ora 11.23, Măceșanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe același număr de telefon, sesizând aceleași aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecționat apelul către dispeceratul Poliției Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente. După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliției Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acționa în zona 7 Caracal, (…) adresă pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizită găsită la locul unde se afla”, se arată în raportul MAI, scrie mediafax.ro.

pedeapsa minima gheorghe dinca
Dincă ar putea sta minim 12 ani și 5 luni în spatele gratiilor. Sursa foto: antena3.ro

Fetei îi era frică să iasă din casă din cauza unui câine lup

Cartea de vizită despre care s-a vorbit că a găsit-o fata în casă îi aparținea unui inginer cadastru. Fata ar fi făcut tot posibilul să iasă din casa groazei, însă îi era frică să treacă prin curte din cauza câinilor din curte, în special din cauza unui câine lup care lătra încontinuu. Când s-a întors în casă, Gheorghe Dincă i-ar fi smucit telefonul din mână, iar apoi a omorât-o.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri