Life

Cum a reușit Anca Țurcașiu să treacă peste divorț. Sfaturi prețioase pentru femeile care suferă din dragoste

Anca Țurcașiu a pus capăt în 2020 unei căsnicii care a durat 22 de ani. Vedeta a dezvăluit ce a ajutat-o pe ea să treacă peste divorț și a oferit sfaturi femeilor care se află în această situație.
10.04.2022 | 12:08
Cum a reusit Anca Turcasiu sa treaca peste divort Sfaturi pretioase pentru femeile care sufera din dragoste
Anca Țurcașiu a dezvăluit ce a ajutat-o să treacă peste divorț. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu nu s-a lăsat doborâtă de divorț, cunoscuta actriță a întâmpinat cu calm schimbările care s-au produs în viața ei, iar acum declară că este mulțumită de sine. De asemenea, artista a făcut un pas mare în carieră și a lansat propria colecție vestimentară.

Anca Țurcașiu a dezvăluit cum a reușit să treacă peste divorț și a oferit sfaturi femeilor care suferă din dragoste

În 2020, mariajul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu a ajuns la final. Din căsnicia care a durat 22 de ani, vedeta a rămas cu numeroase lecții dar și cu cel mai de preț dar pe care viața i l-a dăruit, fiul său, Radu.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță nu s-a lăsat copleșită de separarea de fostul soț. Și-a păstrat zâmbetul pe buze și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi fericită. Cariera sa este într-o continuă ascensiune. Mai mult, din punct de vedere fizic, Anca Țurcașiu arată impecabil.

Artista a vorbit despre lucrurile care au ajutat-o să treacă peste divorț și a oferit un sfat femeilor care se află în această situație.

ADVERTISEMENT

„E vorba de disciplină. Să se gândească până la urmă că singurul moment pe care îl trăiesc e ziua de azi și să nu se mai ancoreze în trecut, să le dea suferințe sau probleme.

Dar, dacă te gândești că doar azi e realitatea care e în jurul tău și nu contează nimic, nici ce a fost, că nu mai poți să schimbi lucrurile, iar ce va fi, habar nu ai ce ți se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Să te focusezi pe ziua de azi. Să trăiești la maxim și bineînțeles, să te iubești pe tine”, a declarat Anca Țurcașiu pentru WoWbiz.ro

Anca Țurcașiu și-a lansat propria colecție de haine

Anca Țurcașiu a lansat prima colecție vestimentară în pandemie. Artista și-a dorit să aducă pe piață hainele care îi reprezintă stilul și pe care rar le-a găsit în magazine.

ADVERTISEMENT

„Povestea este una de întâlnire, de noroc. Această echipă ar fi vrut să colaboreze cu cineva care să le pună brandul în valoare. Ei deja lucrau și eu am venit cu ideea să creem împreună ceva, o capsulă.

 Am făcut niște ținute pe care le avem pe site și care se fac la comandă, pe măsura fiecăruia. Mi-am dorit dintotdeauna să găsesc niște haine anume pe piață, pe care să le port.

A fost foarte dificil să găsesc acest stil de haine și așa m-am apucat împreună cu o echipă foarte talentată să le facem, accesoriile de gât, mitenele, corsetele, toate”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT