Life

Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să dea înapoi de la 148 de kilograme. A făcut unele schimbări drastice în bucătărie

Cătălin Scărlătescu (52 de ani) a dezvăluit cum a slăbit în ultima perioadă, mărturisind că la un moment dat avea aproape 150 de kilograme. Ce nu mănâncă bucătarul.
22.05.2022 | 16:14
Cum a reusit Catalin Scarlatescu sa dea inapoi de la 148 de kilograme A facut unele schimbari drastice in bucatarie
Cătălin Scărlătescu, despre cum reușește să slăbească. Bucătarul a explicat: ”Nu calculez caloriile”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena a povestit că a reușit să slăbească 50 de kilograme, de la o greutate de 148 de kilograme. Ulterior, juratul de la Chefi fără limite a făcut unele schimbări drastice în bucătărie pentru a se menține în formă.

Cătălin Scărlătescu, despre cum reușește să slăbească. Bucătarul a explicat: ”Nu calculez caloriile”

Cătălin Scărlătescu apreciază mâncarea de calitate și preferă să ia masa la restaurant, nu în propria bucătărie. Celebrul chef este nevoit să guste din bucatele pe care le gătește, dar nu consumă prea multe clătite.

ADVERTISEMENT

„Mănânc mâncare de calitate și cât mai puține clătite. Niciodată clătite, doar la emisiune dacă sunt nevoit să gust. Nu ai cum să slăbești când ești bucătar, mănânc tot ce văd.

Am avut 148 de kg, am reușit să le dau jos, m-am îngrășat iar, ce să faci… cum le-am pus așa le-am dat jos. N-am mâncat… pur și simplu, arunci toată mâncarea. Totul e să reduci cantitatea.

ADVERTISEMENT

Înainte mâncam două găleți de mâncare, acum o farfurie mică. Nu calculez caloriile. Lucrez într-o emisiune unde se mănâncă. Acasă nu prea mănânc nimic, îmi iau iubita și merg la restaurant.

Acasă gătesc rar, mai mult la restaurant. Nu am mai fost la all inclusive de când eram mic, îmi place să mănânc la restaurant a la carte.

ADVERTISEMENT

Nu sunt pretențios la mâncare, mănânc și în piețe când plec în vacanțe. Nu sunt genul fitness”, a explicat juratul de la Chefi fără limite, Cătălin Scărlătescu, într-o emisiune de la Antena 3.

Cătălin Scărlătescu, de la micii de 1 Mai la salate

Cătălin Scărlătescu gătește foarte rar acasă și spune că nu este pretențios când vine vorba de preparatele culinare. De altfel, bucătarul nu evită micii pe care-i consumă de fiecare dată de 1 mai, dar nu refuză nici salatele.

ADVERTISEMENT

„Mănânc în piețe, sunt un om foarte normal la mâncare. Nu există 1 Mai fără mici, adică nu mai suntem români dacă nu avem mici”, a mai spus juratul de la Antena 1, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT