Life

Cum a reușit Dan Negru să scape de armată. Prezentatorul tv știe că i-ar fi schimbat viața complet

Dan Negru a reușit ceea ce mulți și-ar fi dorit. Celebrul prezentator tv a scăpat de stagiul militar obligatoriu și nu îi pare rău deloc.
07.11.2022 | 09:47
Cum a reusit Dan Negru sa scape de armata Prezentatorul tv stie ca iar fi schimbat viata complet
Dan Negru e reușit să scape de armata obligatorie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai de seamă prezentatori tv din România. Are o carieră în televiziune de ani de zile și nu îi pare rău deloc că a ales acest drum.

Cum a reușit să scape Dan Negru de armată

Cu toate astea, viața lui Dan Negru putea fi una complet diferită, dacă acesta ar fi ajuns să efectueze stagiul militar obligatoriu. Amintim că acesta nu mai este obligatoriu în România începând cu anul 2007.

ADVERTISEMENT

Multe vedete au încercat să scape de armată și au reușit, iar Dan Negru se numără printre ele.

Într-un interviu pentru ego.ro acesta a dezvăluit modalitatea prin care a reușit să scape de armată, fără prea multe bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Se pare că Dan Negru a dat la facultate doar pentru a scăpa de armată. Se ducea cu hârtia care confirma faptul că este student și reușea să scape, iar mai apoi nu s-a mai pus problema de așa ceva.

”N-am făcut armata, am tot dat pe la facultăți ca să scap de armată. De fiecare dată dădeam, intram și atunci te duceai cu hârtia aia cum că ești student și scăpam. Dădeam la facultate doar ca să scap de armată mai degrabă.

ADVERTISEMENT

Erau anii ’89-’90, deci am prins cumva perioada aia complicată, și era vorba aia: „Cine face armată e om, cine nu o face e om și jumătate’. Așa că eu am scăpat”, a mărturisit Dan Negru pentru ego.ro.

Dan Negru nu regretă deloc alegerea făcută

Prezentatorul tv nu regretă nimic din ce s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 30 de ani. În cazul în care ar fi ales armata în locul radioului este conștient că lucrurile nu ar mai fi fost cele din prezent.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cel mai probabil nici veniturile pe care le are acum nu ar mai fi fost aceleași.

L-ar fi trimis la Suceava, iar mai apoi, viața lui ar fi luat o altă întorsătură. Alegerile lui Dan Negru s-au dovedit însă a fi cele mai bune, drept dovadă, acum este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România.

”Probabil că dacă făceam în anul ăla armată nu mai eram acum, aici, cu voi”, a mai spus vedeta tv.

Amintim că recent, Dan Negru a fost votat personalitatea anului 2022 la Gala Radar de Media 2022, lucru care confirmă faptul că acesta și-a ales bine drumul în viață.

ADVERTISEMENT