Sport

Cum a reușit Dinamo să ridice interdicția la transferuri: „Am avut avocați buni”. Exclusiv

Dinamo a reușit să ridice interdicția la transferuri.
31.08.2021 | 21:32
Cum a reusit Dinamo sa ridice interdictia la transferuri Am avut avocati buni Exclusiv
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan a vorbit pentru FANATIK și ne-a dezvăluit cum a reușit Dinamo să scape de interdicția la transferuri, spunând și ce tip de jucători vor ajunge în tabăra „câinilor”.

Directorul executiv al „alb-roșilor” este încântat de treaba făcută de avocații săi, pe care i-a lăudat pentru vestea bună primită de Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit Dinamo să ridice interdicția la transferuri

Iuliu Mureșan a explicat pentru FANATIK cum a reușit Dinamo să scape de interdicția la transferuri, după anunțul făcut de gsp.ro: „Este adevărat, în această seară s-a ridicat interdicția la transferuri. Avem câteva zile la dispoziție să ne întărim lotul”.

„Și de mâine vom începe să transferăm jucători. Ne vom Îndrepta spre jucători pe care deja îi cunoaștem. Pentru că nu e timp să stăm să analizăm diverși fotbaliști”,a spus Iuliu Mureșan în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am reușit cu niște avocați foarte buni să ridicăm această interdicție la transferuri. Deocamdată putem spune că datoria lui Isma Lopez se amână”, a mai spus oficialul „câinilor”.

Vestea vine chiar înainte de derby-ul cu FCSB

Veste primită de dinamoviști vine într-un moment complicat al echipei în campionat, formația lui Dario Bonetti fiind învinsă în ultimele patru partide consecutive, în care nu a reușit nici să înscrie vreun gol.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, după revenirea jucătorilor de la meciurile naționalei, Dinamo va înfrunta FCSB-ul, în capul de afiș al etapei cu numărul 8 din Liga 1.

Iuliu Mureșan a anunțat și primul transfer pe care Dinamo îl va face după ce clubul a primit liber la transferuri. „Primul transfer va fi Costi Nica. Probabil îl vom semna miercuri, 1 septembrie. El oricum se antrena cu noi din luna aprilie”, a mai spus Iuliu Mureșan pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

„Constantin Nica este un jucător pe care îl vom legitima de cum vom avea posibilitatea.

El se antrenează cu noi de câteva luni de zile, este foarte profesionist la antrenamente. Cu siguranţă ne va ajuta foarte mult.  El se pregăteşte din luna aprilie cu Dinamo şi sper să îl putem legitima cât mai repede.

Nu ştiu de ce nu l-au semnat pe Nica încă de când a venit, când nu exista această interdicţie la transferuri”, a mai spus Iuliu Mureşan.

ADVERTISEMENT