ADVERTISEMENT
News

Cum a reușit Electrica Furnizare să elimine birocrația! Buletinul, singurul act necesar liberalizării pieței

Autor: Alexandru Năstase | 15.01.2021 | 12:49
Cum a reușit Electrica Furnizare să elimine birocrația! Buletinul, singurul act necesar liberalizării pieței
Electrica Furnizare a schimbat strategia și a eliminat birocrația. Sursa foto - electricafurnizare.ro

FANATIK îți spune cum a reușit Electrica Furnizare să elimine birocrația! Concret, compania a mutat inteligent în zona de eficientizare a relației cu clienții. Ca să oprească toate controversele legate de liberalizarea pieței de energie, reprezentanții instituției au luat o decizie inedită.

ADVERTISEMENT

Astfel, în acest moment, pentru modificarea contractelor existente este nevoie de un simplu act de identitate. Electrica a renunțat practic la toate procedurile birocratice clasice și procesează cererile în timp real.

Așadar, adio dosare cu șină sau stufoase și complicate. Clienții Electrica scapă și de grija documentelor care atestă proprietatea asupra locuinței.

Cum a reușit Electrica Furnizare să elimine birocrația în domeniu!

Nu mai este nevoie nici de avizul tehnic sau de certificatul de racordare. Tot ceea ce au de făcut acum clienții este să-și aleagă opțiunea preferată din oferta companiei.

ADVERTISEMENT

Simplificarea procedurii de modificare a contractului face parte din strategia Electrica de eliminare a timpului de așteptare și de reducere a riscurilor generate de pandemia de coronavirus.

În acest moment, persoanele care vor să aleagă o anumită oferta din portofoliul Electrica Furnizare o pot face online. Trebuie doar să intre pe siteul www.electricafurnizare.ro. De asemenea, dacă au disponibilitatea, aceștia pot merge la oricare dintre ghișeele companiei.

Mai mult de atât, cererea de modificare poate fi descărcată de pe site și completată acasă. Depunerea acesteia se poate face online.

ADVERTISEMENT

Există o variantă și pentru consumatorii care vin de la o altă companie. Deși nu figurează într-o bază de date, Electrica Furnizare a optimizat procedura de înscriere și oferă  asistență pe toată durata procesului.

Datele și informațiile solicitate clienților sunt esențiale pentru îmbunătățirea permanentă ofertei comerciale, dar și pentru diversificarea serviciilor din portofoliul companiei

ADVERTISEMENT

Cu o experiență de peste 120 de ani pe piața de energie electrică, compania Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată la Bursa de Valori București și London Stock Exchange, încă din anul 2014.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!