Life

Cum a reușit fiul cel mic să o lase fără replică pe Antonia. Artista n-a mai avut răspuns

Ce a făcut băiatul cel mic al Antoniei de a lăsat-o fără cuvinte. Frumoasa cântăreață a rămas blocată după replica acestuia.
18.04.2023 | 22:35
Cum a reusit fiul cel mic sa o lase fara replica pe Antonia Artista na mai avut raspuns
Ce a făcut băiatul cel mic al Antoniei de a lăsat-o fără cuvinte. Frumoasa cântăreață a rămas blocată după replica acestuia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum a reuşit fiul cel mic să o lase fără replică pe logodnica lui Alex Velea. Artista n-a mai avut răspuns. Întreaga întâmplare a fost filmată de brunetă și ulterior a fost distribuită pe rețelele de socializare ale vedetei.

Ce a făcut băiatul cel mic al Antoniei de a lăsat-o fără cuvinte. Frumoasa cântăreață a rămas blocată după replica acestuia

Antonia le-a arătat celor care o urmăresc în mediul virtual ce a făcut băiatul cel mic. Akim a lăsat-o fără cuvinte pentru că frumoasa cântăreață a rămas blocată după replica acestuia. Nu i-a venit să creadă ce a auzit.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a păstrat două dintre telefoanele mobile pe care le-a folosit în perioada în care a locuit în Statele Unite ale Americii și acum le-a scos de la naftalină pentru a le arăta copiilor săi și a lui Alex Velea.

Mai exact, este vorba de două mobile vechi, unul cu clapetă și altul cu butoane din anul 2005. Cu această ocazie băiatul său cel mic a glumit pe seama vârstei pe care o are mama sa, spunând că s-a născut „devreme”.

ADVERTISEMENT

„E tare, uite, ca și ăsta, și ăsta e tare, și ăsta e vechi, dar e tot tare”, îi spune Akim celei care i-a dat viață, Antonia. în timp ce întoarce telefoanele pe toate părțile, în clipul de pe Instagram, conform a1.ro.

„Telefoanele mele, adică sunt bătrână?”, a completat cântăreața. „Nu, doar că tu te-ai născut așa mai devreme, orice adult de pe vremuri e așa, că așa s-a născut”, a mai adăugat fiul brunetei și al lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT

„Eram șmecheră rău cu telefonul ăsta, în liceu”, a arătat celebra artistă spre mobilul cu multe butoane. „Erai ca o hackeră”, a ținut să glumească Akim care apare destul de des în filmările părinților săi.

Telefoanele folosite în 2005 de Antonia
Telefoanele folosite în 2005 de Antonia. Sursa foto: a1.ro / Instagram.com

Antonia, nerăbdătoare să-și boteze copiii

Antonia are o relație foarte frumoasă și apropiată cu copiii săi, chiar dacă fiica artistei, Maya, locuiește în Italia. Frumoasa brunetă a dezvăluit recent că este nerăbdătoare să-și boteze băieții pe care îi are cu Alex Velea.

ADVERTISEMENT

În plus, cântăreața și partenerul de viață își doresc să ajungă în fața altarului și vorbesc tot mai des despre marele eveniment. Cele două vedete visează să aibă parte de o nuntă discretă, alături de familie și prieteni.

ADVERTISEMENT