Life

Cum a reușit Fuego să scape de kilogramele în plus. Dieta minune pe care a urmat-o artistul 

17.05.2021 | 10:10
Cum a reusit Fuego sa scape de kilogramele in plus Dieta minune pe care a urmato artistul
Cum a reușit Fuego să scape de kilogramele în plus. Dieta minune pe care a urmat-o artistul. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Fuego a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus în urmă cu câțiva ani, atunci când a luat vizibil în greutate. Artistul se menține foarte bine și a spus care este dieta cu care a dat jos 15 kilograme. 

Paul Surugiu nu a fost ocolit de problemele cu greutatea, de care a reușit să scape cu ajutorul unui stil de viață sănătos, destul de simplu de urmat.

ADVERTISEMENT

Iată care este secretul prezentatorului de la TVR 2 pentru a evita kilogramele nedorite și cât de simplu este să urmăm o astfel de dietă.

Cum a reușit Fuego să scape de kilogramele în plus. Dieta minune pe care a urmat-o artistul

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar aparițiile sale din cadrul emisiunii pe care o prezintă la Televiziunea Națională îi încântă întotdeauna pe români.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț s-a confruntat cu probleme de greutate în trecut, atunci când avea cu 15 kilograme mai mult decât și-ar fi dorit.

Paul Surugiu a urmat o dietă sănătoasă și a evitat unele alimente pentru a da jos surplusul de greutate. În prezent, artistul încă urmează acest stil de viață sănătos și evită, pe cât posibil, grăsimile, prăjelile și carbohidrații, dar și dulciurile.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „Drag de România Mea” susține că merele l-au ajutat cel mai mult în procesul de slăbire, fiind niște fructe lipsite de zaharuri.

„Am slăbit 15 kilograme cu ajutorul merelor şi vă recomand să mâncaţi cât mai multe mere în cura de slăbire, pentru că merele nu au atât de mult zahăr.

ADVERTISEMENT

Orice fruct aţi mânca vă îngrăşaţi. Fructele au zaharuri, conţin zahăr, merele, în schimb, sunt chiar indicate în curele de slăbire. Între mese am mâncat numai măr, afine şi zmeură”, a declarat Fuego, potrivit libertateapentrufemei.ro. 

În plus, cântărețul preferă să consume brânzeturi dimineața, iar la prânz își pregătește singur o ciorbă de legume. Fuego susține că este de ajuns un castron de ciorbă pentru a-și potoli pofta de mâncare.

„Am mai mâncat şi perle de brânză, care sunt foarte gustoase, dar cele care conţin doar 2% grăsime. Dimineaţa mănânc acea brânzică, mănânc un ou românesc.

După-amiaza, de exemplu, mănânc o ciorbiţă de legume pe care mi-o fac eu, în care pun brocoli, ciuperci, în care pun tot felul de legume şi pun foarte multă ceapă, pentru că ceapa, fie că vrem sau nu să recunoaştem, dă foarte mult gust mâncării. 

Mănânc un castron de ciorbă de legume şi credeţi-mă că mă satur”, a continuat Paul Surugiu.

ADVERTISEMENT