Fotbal international

Cum a reuşit Glasgow Rangers să strângă banii pentru transferul lui Ianis Hagi. “N-ar fi fost posibil fără ei”

04.06.2020 | 13:47
Cum a reusit Glasgow Rangers sa stranga banii pentru transferul lui Ianis Hagi Nar fi fost posibil fara ei
ADVERTISEMENT

Glasgow Rangers a reuşit să îl transfere definitiv pe Ianis Hagi de la echipa belgiană Genk, căreia i-a plătit în final suma de 3,5 milioane euro. Mişcarea făcută de scoţieni a pus astfel capăt speranţelor celor de la Lazio şi de la Sevilla de a fi ei cei care să negocieze cu Genk mutarea românului.

Glasgow Rangers a strâns banii pentru Ianis Hagi cu ajutorul fanilor

Ianis Hagi nu a apucat să joace foarte mult la Rangers, ca urmare a izbucnirii pandemiei de coronavirus, dar în partidele în care s-a aflat pe teren, în special în dubla manşă din Europa League cu Braga, a arătat multe lucruri bune şi a intrat rapid în inimile fanilor.

ADVERTISEMENT

Aceştia au cerut insistent ca internaţionalul român să devină un transfer definitiv şi nu s-au mulţumit cu acest lucru, după cum a dezvăluit Stewart Robertson, directorul executiv al clubului, care spune că s-a reuşit strângerea banilor pentru Ianis cu ajutorul suporterilor.

Ce a spus directorul general al clubului

„Lucrăm mult pentru a ne asigura că vom avea cel mai puternic lot posibil pentru sezonul viitor. Vrem să perfectăm și alte transferuri foarte curând. Suntem conștienți de suportul fantastic pe care l-am avut din partea suporterilor, prin achiziționarea abonamentelor.

ADVERTISEMENT

Este incredibil. Acest lucru ne-a permis să îndeplinim lucruri precum transferul lui Ianis Hagi, fără suporteri nu ar fi fost posibil”. 

În Scoţia campionatul nu s-a mai reluat

Şi antrenorul Steven Gerrard nu şi-a ascuns satisfacţia pentru faptul că Ianis Hagi a fost achiziţionat definitiv şi spune că e convins că fiul Regelui va fi foarte important pentru Rangers meci de meci.

ADVERTISEMENT

În Scoţia, după ce pandemia de COVID 19 a trimis la podea sportul mondial, oficialii federaţiei au decis că este mai sigur să nu se reia competiţia de la etapa în care fusese oprită şi să valideze pe Celtic drept campioană, stabilind clasamentul final aşa cum arăta el la întrerupere.

Suporterii nu au voie să intre pe stadioane

Noul sezon va demara pe 1 august, dar pentru suporteri nu sunt veşti prea bune, pentru că momentan nu s-a schimbat nimic în ceea ce priveşte accesul lor pe stadioane.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că au în continuare interdicţie de a veni să îşi vadă favoriţii şi nu este exclus ca această interdicţie să meargă cel puţin până la finalul acestui an.

ADVERTISEMENT
Tags: