News

Cum a reușit o femeie de 99 de ani să se vindece de coronavirus, chiar dacă era în stadiu terminal. Nepotul pacientei: “Nu-mi închipuiam în ce fel şi-ar putea reveni”

04.04.2020 | 16:46
Cum a reusit o femeie de 99 de ani sa se vindece de coronavirus chiar daca era in stadiu terminal Nepotul pacientei Numi inchipuiam in ce fel siar putea reveni
ADVERTISEMENT

O femeie de 99 de ani a uimit medicii din Marea Britanie, după ce a reușit să se vindece de coronavirus, chiar dacă se afla într-un stadiu avansat al bolii.

O femeie de 99 de ani din Marea Britanie a reușit să se vindece de coronavirus

Rita Reynolds este o britanică de 99 de ani și se presupune că ar fi cea mai vârstnică persoană din Regatul Unit care a reușit să se vindece de coronavirus.

ADVERTISEMENT

În spirit de glumă, rudele femeii spun că totul se datorează sandviciurilor sale cu marmeladă, însă realitatea este alta.

Femeia, de aproape 100 de ani, locuieşte în Bramhall, o suburbie a Stockport, de lângă Manchester, și s-a îmbolnăvit de coronavirus pe data de 25 martie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, starea de sănătate a englezoaicei s-a înrăutăţit, astfel că familiei i s-a comunicat faptul că ar trebui să se pregătească pentru ce e mai rău.

Personalul medical este uimit de recuperarea Ritei Reynolds

În plus, personalul de la centrul de îngrijire la domiciliu din Abbeyfield i-a asigurat femeii tot confortul, fiind convinși că aceasta nu va supraviețui infecției cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

După ce i-au fost recomandate medicamente ce se prescriu bolnavilor în stadiu terminal, asistentele au comunicat cu stupoare, și fericire totodată, că femeia de 99 de ani şi-a revenit.

Henry Phillips, unul dintre nepoţii lui Reynolds, a spus că nu se mai aștepta ca bunica sa să supraviețuiască.

ADVERTISEMENT

„Eram aproape sigur că pentru ea este o experienţă limită. Are 99 de ani şi este foarte fragilă – nu-mi închipuiam în ce fel şi-ar putea reveni. Dar este evident c-a reuşit”, a declarat nepotul femeii, potrivit Mediafax.

Acesta a mai spus, în spirit de glumă, că marmelada a ajutat-o pe britanică să treacă cu bine peste boală.

„Nu ştiu cum de a reuşit să treacă prin asta. Cred că n-a mâncat niciodată legume sau fructe. Trăieşte doar cu sanviciuri cu marmeladă şi biscuiţi. Însă n-a fumat niciodată şi nici nu obişnuia să bea”, a adăugat Phillips.

ADVERTISEMENT
Tags: