Life

Cum a reușit o mamă cu 5 copii să-și transforme locuința sărăcăcioasă într-o casă de vis: „A fost o muncă grea”

22.04.2021 | 13:43
Cum a reusit o mama cu 5 copii sasi transforme locuinta saracacioasa intro casa de vis A fost o munca grea
Cum a reușit o mamă cu 5 copii să-și transforme locuința sărăcăcioasă într-o casă de vis: „A fost o muncă grea” Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Amanda Jane Warnes, mamă a cinci copii din Marea Britanie, a reușit să-și transforme total casa sărăcăcioasă în trei ani, cu bani puțini și cu multe eforturi, toate în timp ce a lucrat pentru a-și întreține familia și mai este și studentă.  

Fericită de rezultat, Amanda le-a arătat și celor din mediul online rezultatul pe care l-a obținut, impresionată că a reușit să-și renoveze locuința de una singură.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a reușit să amenajeze și o grădină pentru copiii ei, fericită că au un spațiu al lor în aer liber. Este incredibil cum a reușit să-i dea locuinței un aspect modern și cu totul diferit de cum era înainte de renovare, când erau multe lucruri ce aveau nevoie de schimbare.

Cum a reușit o mamă cu 5 copii să-și transforme locuința sărăcăcioasă într-o casă de vis: „A fost o muncă grea”

Timp de trei ani, Amanda Jane Warners și-a reamenajat locuința, iar rezultatul este unul cu totul surprinzător, mai ales că femeia are cinci copii, este o mamă singură și lucrează cu normă întreagă, potrivit publicației The Sun. Ca să nu mai menționăm faptul că este studentă și paramedic în devenire!

ADVERTISEMENT

De la o casă modestă, cu multe reparații de făcut, Amanda s-a gândit să-i ofere o nouă înfățișare ca să arate mai primitoare, însă a reușit să facă mult mai mult de atât. Camerele au fost complet transformate, iar Amanda este mândră de ce a putut realiza cu o sumă fabuloasă: 5.000 de lire!

În timp ce multe persoane scot din buzunare zeci și sute de mii de lire pentru renovări, Amanda le-a demonstrat tuturor că e nevoie de răbdare, efort și puțină creativitate pentru a-ți crea propria locuință de vis. Aceasta a postat rezultatele pe contul de Facebook și a pus fotografii și de dinainte de renovare.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik

„Acum trei ani mi-am cumpărat propria locuință. Sunt un părinte singur cu cinci copii, lucrez și sunt la facultate. Am făcut majoritatea lucrurilor de una singură. A fost o muncă grea, dar acum pot să stau liniștită și să spun, cu mândrie, că e a mea. Nu este pe gustul tuturor, dar este o casă fericită și asta e tot e contează”, a scris aceasta pe Facebook, potrivit sursei citate mai sus.

Bucătăria și camera de zi au avut parte de o transformare spectaculoasă, dar și cele trei dormitoare pentru ea și copii. Amanda a folosit doar lucruri simple pentru decorațiuni, pe care le-a cumpărat de pe site-uri precum Amazon sau eBay.

ADVERTISEMENT
Bucătăria Amandei, înainte și după renovare
Bucătăria Amandei, înainte și după renovare. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik

În plus, a fost nevoie ca Amanda să înlocuiască podelele și să zugrăvească pereții, iar acum toată casa are un aspect nou și modern, de parcă ar fi fost renovată de profesioniști.

Camerele copiilor au un aer primitor, fiind decorate cu postere și așternuturi ce au ca temă filme celebre și desene animate. Mămica celor cinci copii este fericită că cei mici se pot juca în grădină, unde au suficient spațiu și se pot bucura de aer proaspăt. Tatăl ei este cel care a ajutat-o să dea un aspect proaspăt și curat pentru grădină.

Amanda și-a redecorat și grădina
Amanda și-a redecorat și grădina. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik

„Partea cea mai bună a fost terminarea grădinii, din moment ce am un copil de 18 luni și altul de aproape trei ani, care au profitat din plin de vremea însorită din timpul lockdown-ului.

Camera de zi a durat cel mai mult, a fost nevoie să cumpăr mobilă în fiecare lună. Cea mai mare provocare a fost să potrivesc totul în timp ce le făceam pe restul. Are o atmosferă confortabilă și relaxată, dar am și un spațiu de lucru cu birou”, a mai scris Amanda.

Amanda, cameră de zi complet schimbată
Amanda, cameră de zi complet schimbată. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik

Din moment ce este studentă și are și un job full time, a fost neovită să-și amenajeze și spațiul de lucru astfel încât să le poată face pe toate.

Mai multe persoane de pe Facebook au lăudat-o pentru eforturile pe care le-a făcut, iar postarea ei a primit mii de aprecieri din partea membrilor grupului în care s-a mândrit cu rezultatul obținut.

„Uimitor, trebuie să fii mândră de asta”, „Fantastic, ai făcut o treabă minunată și ai creat o casă frumoasă pentru familie”, au scris unii dintre membrii grupului.

ADVERTISEMENT