Life

Cum a reușit o româncă să dea lovitura în străinătate. A plecat la muncă pentru a spăla toalete, dar și-a îndeplinit un vis

O româncă a dat lovitura în străinătate. A plecat la muncă pentru a spăla toalete, dar între timp și-a îndeplinit un mare vis.
20.05.2024 | 11:00
Cum a reusit o romanca sa dea lovitura in strainatate A plecat la munca pentru a spala toalete dar sia indeplinit un vis
Cum a reușit o româncă să dea lovitura în străinătate. Sursă foto: Facebook, pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă a dat lovitura în străinătate, deși nu s-ar fi așteptat vreodată la așa ceva. A plecat la muncă pentru a spăla toalete, dar avea în minte un vis. Iată că ulterior, acesta a devenit realitate.

Cum a reușit o româncă să dea lovitura în străinătate

Nu puține sunt cazurile în care anumiți români plecați în străinătate au reușit să dea lovitura. Unii au revenit în țară și au deschis afaceri de mare succes, în timp ce alții au început o nouă viață peste hotare.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit însă această româncă să dea lovitura în străinătate? Povestea sa poate fi un exemplu pentru multe alte persoane. Mădălina s-a mutat în Marea Britanie în 2016 și nici măcar nu cunoștea limba atunci.

A vrut însă să muncească și nu și-a pierdut speranța pentru niciun moment. Prima oară a spălat toalete, însă avea în minte job-ul pe care și-l dorea cu adevărat. Iar lucrurile s-au aranjat între timp și pentru ea.

ADVERTISEMENT

După ani de zile de muncă grea, Mădălina poate spune că se simte împlinită. Tânăra recunoaște că a traversat perioade dificile, însă a sperat până în ultimul moment la mai bine și asta s-a și întâmplat.

Drama trăită de Mădălina

Aceasta recunoaște că a fost umilită, ba chiar i s-a furat și salariul. De asemenea, a ajuns să muncească de trei ori mai mult doar pentru a nu fi dată afară. Ulterior însă, o oportunitate a apărut pentru ea, arată Anunțul UK.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit această româncă să dea lovitura în străinătate și cu ce se ocupă acum? Lucrurile s-au schimbat total în viața Mădălinei. Acum, aceasta ocupă un scaun la un birou al unei companii din centrul Londrei.

Pentru postul său, tânăra ajunge să câștige chiar și 45.000 de lire sterline pe an. Chiar și așa, ea spune că nu este vorba despre noroc ci mai degrabă despre ambiție, având în vedere munca depusă în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

“Am fost umilită și mi s-a furat din salariu, dar ca să nu fiu dată afară am tăcut și am muncit de trei ori mai mult decât colegii mei. Cunoștințele mele îmi spun acum că sunt o norocoasă, dar nu este noroc. Am fost foarte ambițioasă!”, povestește Mădălina.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României