Life

Cum a reușit Romică Țociu să-și convingă soția să-i ierte infidelitatea: “Îi sunt recunoscător”

Romică Țociu și soția lui sunt împreună de 27 de ani, iar aceasta i-a iertat de fiecare dată infidelitățile. Actorul a mărturisit care este, de fapt, secretul mariajului său.
16.05.2022 | 12:57
Cum a reusit Romica Tociu sasi convinga sotia sai ierte infidelitatea Ii sunt recunoscator
Cum a reușit Romică Țociu să-și convingă soția să-i ierte infidelitatea. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Romică Țociu și soția lui, Nicoleta, sunt împreună de 27 de ani. Cei doi au avut probleme cauzate de infidelitatea actorului, dar au decis să rămână împreună.

Romică Țociu despre secretul căsniciei sale

Cea care știe cu adevărat secretul căsniciei cu Romică Țociu este soția lui, deoarece inclusiv actorul recunoaște că a avut o viață mai agitată, dar Nicoleta a știut mereu cum să organizeze lucrurile dintre ei.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a făcut relația lor să treacă peste toate greutățile este iubirea față de familie și de copiii pe care îi au împreună, a spus actorul.

„Secretul căsniciei de 27 de ani cu Nicoleta nu pot să îl spun eu, pentru că eu am fost mai agitat, am avut o viață mai agitată, însă Nicoleta a știut de fiecare dată să pună lucrurile în ordine și să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Sunt un familist convins, îmi iubesc copiii foarte mult, și asta a făcut ca relația noastră să meargă mai departe. Sunt un om care își iubește foarte mult apropiații și ar face orice pentru ei”, a declarat el pentru Viva.

De asemenea, partenerul de scenă al lui Cornel Palade, Romică Țociu a precizat că îi este foarte recunoscător soției sale pentru că a trecut peste toate greutățile.

ADVERTISEMENT

„Îi sunt foarte recunoscător Nicoletei că m-a înțeles și a știut să treacă peste toate greutățile”, a povestit actorul.

Nicoleta l-a iertat deși a înșelat-o

Soția lui Romică Țociu i-a iertat de mai multe ori infidelitatea. Mai mult, aceasta l-a apărat pe soțul său în fața criticilor, după ce a fost surpins în momente fierbinți chiar pe plajă, cu o femeie mai tânârâ decât ea.

ADVERTISEMENT

Divorțul nu a fost luat în calcul niciodată, a dezvăluit Nicoleta Țociu, chiar dacă a recunoscut și că a fost înșelată de mai multe ori.

„Noi nu divorțăm, femei au mai fost, asta nu e prima. Ne creștem copiii, ne vedem de familie. Acum ce să fac, să-mi smulg părul din cap? Nu e o soluție.

Sunt mândră că am un bărbat atât de irezistibil la 50 de ani, dacă doamna nu s-a mai putut abține până la cameră și a făcut-o pe plajă. Am un loc în inima lui pe care nu mi-l poate lua nimeni”, a spus soția acestuia.

ADVERTISEMENT
Tags: