Life

Cum a reușit s-o surprindă iubitul de 23 de ani pe Marcela Fota. Acum se înțelege de ce s-a îndrăgostit de el

Marcela Fota a fost surprinsă cu un cadou superb de către iubitul ei de 23 de ani. Artista a făcut totul public pe rețelele de socializare.
02.10.2022 | 11:53
Cum a reusit so surprinda iubitul de 23 de ani pe Marcela Fota Acum se intelege de ce sa indragostit de el
Ce cadou a primit Marcela Fota de la iubitul cu 22 de ani mai tânăr. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marcela Fota este foarte răsfățată de iubitul cu 22 de ani mai tânăr. Acesta i-a făcut o surpriză uriașă solistei, ca drept dovadă a dragostei pe care i-o poartă.

Marcela Fota, cadou imens de la iubitul cu 22 de ani mai tânăr

Marcela Fota a arătat și fanilor ei, pe Instagram, ce cadou a primit de la Alex T, (fiul unor milionari din Craiova, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK-n.r). Mai exact, solista a fost surprinsă cu un buchet imens de trandafiri roșii.

ADVERTISEMENT

 

Marcela Fota cadou
Buchetul de trandafiri pe care l-a primit Marcela Fota de la iubitul tinerel. Sursa foto: captură Instastory

 

Nu este prima oară când Marcela  Fota are parte de astfel de surprize scumpe. De curând, partenerul ei i-a mai dăruit un telefon în valoare de 2.000 de euro.

Ce spune Marcela Fota despre relația ei

Dincolo de aceste daruri, cântăreața primește în continuare critici că la cei 45 de ani ai săi formează un cuplu cu un bărbat de doar 23 de ani și mai ales că în 2020 și-a pierdut soțul.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei intervenții TV, Marcela Fota a explicat că pune preț pe sănătatea sa mintală, după ce i-a murit soțul. De asemenea, a spus că își dorește tot ce e mai bun pentru fiul ei.

”Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

ADVERTISEMENT

Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota la Antena Stars, justificându-și povestea de iubire.

Cine este iubitul Marcelei Fota

Alex T este fiul unor afaceriști din Craiova, el fiind acum managerul firmei părinților. Compania are prestigiu în domeniul construcțiilor din Dolj și chiar la nivelul întregii țări se clasează destul de bine. Cifra de afaceri ar fi de peste 82 de milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Soțul Marcelei Fota s-a stins din viață în 2020, chiar în perioada Crăciunului. Bărbatul a suferit un infarct stând la coadă la un sediu de taxe și impozite.

ADVERTISEMENT