News
notix pixel id

Cum a reușit un român să păcălească un pensionar din Italia. Bătrânul a pierdut 60.000 de euro

Poveste uluitoare petrecută în provincia Como din Italia. Un escroc român a păcălit un pensionar din Italia să îi dea 60.000 de euro. Modul cum a făcut-o este halucinant.
04.12.2021 | 14:49
Cum a reușit un român să păcălească un pensionar din Italia. Bătrânul a pierdut 60.000 de euro
Cum a reușit un român să păcălească un pensionar din Italia. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr român în vârstă de 24 de ani a obținut 60.000 de euro de la un bătrân pensionar din Italia. Povestea halucinantă s-a petrecut în Luisago, provincia italiană Como.

Pensionarul în vârstă de 78 de ani s-a lăsat păcălit de povestea uluitoare inventată de escrocul român. Acesta a reușit să-l convingă pe bătrân că este fiul său. Apoi, a început să-i ceară tot mai mulți bani.

Familia adevărată a pensionarului a cerut ajutorul polițiștilor, spunând că de câteva luni de zile tatăl lor a început să îi ofere bani unui tânăr pe care l-a întâlnit în fața unei biserici, conform Ziare.com.

ADVERTISEMENT

Un român a reușit să obțină 60.000 de euro de la un pensionar din Italia. L-a convins că este fiul său

Polițiștii din Como au arestat miercuri, 1 decembrie, un târnăr român de etnie romă, în vârstă de 24 de ani, pentru escrocarea unui bătrân, scrie comozero.it.

După primele informații descoperite de anchetatori, tânărul ar fi reușit să obțină 60.000 de euro de la bătrân.

ADVERTISEMENT

Românul l-ar fi convins pe pensionar că este fiul său. Un truc folosit de tâlhar a fost implicarea în poveste a copiilor săi. Aceștia i s-ar fi adresat la telefon bătrânului spunându-i “bunicule”.

A reușit în acest fel să creeze o legătură afectivă cu italianul.

Impresionat, pensionarul a fost apoi convins ușor să îi ofere bani tânărului din România, care susținea că nu are cu ce să își întrețină familia din țară.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, bătrânul a încetat să îi mai ofere bani tânărului. Deja îi oferise sume frumoase de bani, iar acesta continua să ceară tot mai mult.

După ce a a refuzat să îi mai ofere bani, bătrânul s-a trezit cu tânărul la ușa casei. Acesta venise cu lacrimi în ochi și îi cerea din nou ajutorul, promițându-i că aceasta este ultima sumă de bani de care are nevoie.

ADVERTISEMENT

Poliția din Como investighează în continuare toate detaliile acesteI povești pentru a afla dacă românul a păcălit și alte persoane de-a lungul timpului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri