News

Cum a reușit un tânăr din Gorj să rămână fără permis de conducere la doar o zi după ce l-a obținut

FANATIK vă spune cum a reușit un tânăr din Gorj să rămână fără permis de conducere la doar o zi după ce l-a obținut
12.08.2021 | 19:46
Cum a reusit un tanar din Gorj sa ramana fara permis de conducere la doar o zi dupa ce la obtinut
ADVERTISEMENT

Polițiștii rutieri din Gorj au avut parte de mai multe neplăceri în ultimele 24 de ore. Mai mulți conducători auto au încălcat regulile de circulație.

Dintre ei, a ieșit în evidență un bărbat care s-a ales fără permis de conducere, după ce îl obținuse cu doar o zi înainte. În plus, el a fost nevoit și să plătească o amendă contravențională.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit un tânăr din Gorj să rămână fără permis de conducere la doar o zi după ce l-a obținut

Miercuri, 11 august, polițiștii rutieri din Gorj au depistat un tânăr de 29 de ani care conducea un autoturism, pe raza raza localității Telești, cu viteza de 109 km/h. Pe respectivul tronson de drum viteza legală este de 50km/h.

În urma verificărilor, oamenii legii au constat că bărbatul era începător. Acesta reușise să treacă examenul de obținere a permisului auto cu doar o zi înainte.

ADVERTISEMENT

Tot pentru viteză excesivă a fost sancționat și un tânăr de 18 ani. Polițiștii gorjeni au constatat că acesta se deplasa cu o viteză de 119 km / h în localitate.

Cei doi vitezomani au rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile. Totodadă, aceștia vor scoate din buzunar, după ce au fost sancționați contravențional, cumulat, peste 2.600 lei.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din Gorj, puși la treabă de tinerii teribiliști

IPJ Gorj anunță că, în ultimele zile, mai mulți tineri au fost surprinși încălcând legea. Unul dintre ei a fost reținut.

„La data de 11 august a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tg Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 18 ani, din comuna Țânțăreni, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe,” au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

„La data de 9 august a.c., polițiștii au fost sesizaţi prin plângere de un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 07/08 august, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe strada Gării, tânărul ar fi lovit, cu o țeavă, geamul portierei stânga față a autoturismului reclamantului, spărgându-l, totodată rănindu-l pe acesta la mână,” au adăugat.

Mai mult, în noaptea de 11 spre 12 august, un alt tânăr, de 19 ani, s-a ales cu dosar penal.

Oamenii legii l-au prins pe acesta conducând un autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

ADVERTISEMENT