Fotbal intern

Cum a reușit Universitatea Craiova transferul lui Mihai Căpățînă! La ce oră a fost înregistrată mutarea

06.10.2020 | 14:42
Cum a reusit Universitatea Craiova transferul lui Mihai Capatina La ce ora a fost inregistrata mutarea
ADVERTISEMENT

Liderul la zi al campionatului intern, Universitatea Craiova, a fost cea mai activă echipă în ultima zi de mercato, iar transferul lui Mihai Căpățînă a fost chiar ultimul realizat de un club.

FANATIK a prezentat cele trei transferuri făcute luni de Universitatea Craiova. Oltenii l-au adus pe Ivan Mamut, înlocuitorul lui Elvir Koljic, pe George Cîmpanu şi pe Reagy Ofosu, ultimii doi venind de la FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, FANATIK a anunțat în exclusivitate și aducea lui Mihai Căpățînă, mijlocașul de 24 de ani semnând un contract pe patru sezoane cu oltenii.

Transferul lui Mihai Căpățînă la Universitatea Craiova s-a făcut în ultimul moment

Transferul lui Mihai Căpățînă are o poveste aparte prin prisma faptului că s-a realizat în ultimul moment, oficialii clubului Universitatea Craiova mișcându-se foarte repede cu înregistrarea jucătorului.

ADVERTISEMENT

Rămași fără două piese importante în acest start de sezon, Valentin Mihăilă cedat la Parma și Elvir Koljic accidentat grav, conducătorii din Bănie au vrut să acopere golurile și au adus nu mai puțin de patru fotbaliști în ultima zi de mercato.

Negocierile cu cei de FC Voluntari pentru mijlocașul Mihai Căpățînă au fost extrem de dure, dar oltenii au reușit să-i facă pe plac antrenorului italian Cristiano Bergodi, cel care lucrase cu jucătorul în perioada în care a pregătit-o pe FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Încă o dată, conducerea Universității Craiova a dat dovadă de profesionalism și s-a mișcat extrem de repede cu aducerea mijlocașului de la Voluntari. Actele de transfer pentru Mihai Căpățînă au fost semnat luni seară la ora 23:56, iar la 23:58, cu două minute înainte de încheierea perioadei de mercato, transferul a fost înregistrat la LPF.

Mijlocaşul de 24 de ani a evoluat în ultimele cinci sezoane la FC Voluntari, unde a devenit rapid unul dintre jucătorii cheie şi căpitan al echipei. Născut în Slatina, Mihai Căpăţînă a debutat în fotbalul profesionist la FC Olt, unde a evoluat între 2013 şi 2015. Alături de FC Voluntari, jucătorul a câştigat Cupa şi Supercupa României în 2016.

ADVERTISEMENT

Ofertat și de FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec din Europa League, Căpățînă a ales echipa fanion a Olteniei și este ”leu” cu acte în regulă. Suporterii au fost entuziasmați de mișcarea efectuată de conducătorii clubului și cred că este cel mai bun transfert realizat de olteni în această vară.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 6,95 este cota pentru “peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: