Fotbal intern

Cum a rupt CFR vestiarul FCSB. Întâlnirea de taină cu Budescu, Tănase, Pintilii

11.05.2018 | 13:56
Cum a rupt CFR vestiarul FCSB Intalnirea de taina cu Budescu Tanase Pintilii

Cum a rupt CFR Cluj vestiarul lui FCSB sau ce ție nu-ți place, altuia nu face! Este arhicunoscută „politica” fostului (cine crede asta?!) patron de la FCSB, Gigi Becali, de a destabiliza adversarele cu anunțuri „spontane” despre interesul pentru jucătorii lor chiar înainte de meciurile directe. CFR Cluj i-a întors strategia cu vârf și îndesat. Echipa din Gruia și-a anunțat interesul pentru Constantin Budescu, e drept, nu înaintea meciului direct, ci după acesta, dar exact înaintea partidei „roș-albaștrilor” în Copou, cu CSM Poli Iași. Pierdută surprinzător cu 0-1…

Dezamăgit de rezultatul de la Iași și de jocul execrabil al echipei, același Gigi Becali, chiar dacă nu mai este patronul echipei (cine crede asta?!), a pus tunurile pe jucători și a anunțat că-l dă pe Budescu pentru că, spune Becali, „Toată echipa s-a dat după Budescu, că el e ora exactă la echipă”.

Așa că transferul care părea doar o bombă de presă are șanse nebănuite la prima vedere să se materializeze. FANATIK.RO a aflat că discuțiile dintre Budescu și șefii lui CFR sunt mai vechi decât se poate crede tot la prima vedere.

Citeşte şi: Gigi Becali renunţă în vară la o echipă! Lista neagră a patronului FCSB

Ce salariu vrea Budescu de la CFR. “50% mai mult decât la FCSB!”

Budescu pleacă de la FCSB? “Pe termen lung, colaborarea e gata”

Cum a rupt CFR vestiarul FCSB. Întâlnirea de taină de la Cluj

Pe 18 martie s-a jucat în Gruia partida CFR Cluj – FCSB, încheiată ce deja tradiționalul 1-1, după scenariul cunoscut: CFR deschide scorul (Culio, minutul 38, din penalty), FCSB egalează in extremis (Gnohere în minutul 90+1). Ceea ce nu e cunoscut este faptul că înainte de meci trei dintre titularii de bază ai „roă-albaștrilor” s-au „văzut”, deloc întâmplător, cu șefii CFR-ului și nu doar pentru că aceștia voiau să se dovedească bune gazde. Nu, treburile erau seriose, discuțiile la fel, ofertele deasemenea. Cei trei fecesbiști erau Constantin Budescu, Mihai Pintilii și Florin Tănase.

Ce avantaje oferă CFR Cluj liderilor din vestiarul FCSB-ului

Oficialii „ceferiști” i-au promis lui Budescu că îi vor achita clauza dee 3 milioane de reziliere a contractului cu FCSB, 50.000 la semnătură și 25.000 de euro salariu lunar (la FCSB are 20.000). Bine-nțeles dacă CFR Cluj cîștigă titlul. Lui Pintilii i s-a oferit un contract pe 3 ani, foarte bun pentru un jucător de 33 de ani, iar lui Tănase i s-a „sugerat” că „vizibilitatea” în Liga Campionilor este mai bună decât în Liga Europa pentru un fotbalist tânăr ca el (are 23 de ani), plus un…plus la salariu.

Întrebarea-capcană pusă lui Tănase în direct

Ca o confirmare discretă a întâlnirii de taină de la Cluj, după meciul pierdut de FCSB în Copou, 0-1 cu CSM Poli Iași, la interviurile obișnuite ale televiziunior care au drepturile de transmisie live a meciurilor din Liga 1 Betano, un reporter l-a întrebat pe Tănase ce știe despre, atenție, întâlnirea lui Budescu cu cei de la CFR Cluj. De ce să-l întrebi pe Tănase de întâlnirile lui Budi? „Căpitanul” FCSB-ului n-a părut mirat de întrebare și a parat că nu e treaba lui cu cine se întâlnește coechipierul său: „Nu știu eu ce face Budescu, nu mă întrebați pe mine de astea”. Zău așa, Florinele?

„Am văzut că a scăzut clauza lui Budescu la un milion de euro de la trei milioane. Eu am ceva în comun cu el: amândurora ne plac sărmăluţele. E un jucător foarte bun, cel mai bun din Liga 1! Mi-ar plăcea să ajungă la noi şi să fie mai decisiv decât e la FCSB. Şi patronului nostru i-a plăcut de Budescu de la început. Putem plăti acea clauză de reziliere, eu şi patronul echipei îl dorim foarte mult” – Iuliu Mureșan

2.300.000 de euro este cota lui Constantin Budescu (29 de ani) pe „transfermarkt.com”

700.000 de euro este cota lui Mihai Pintilii (33 de ani) pe „transfermarkt.com”

1.800.000 de euro este cota lui Florin Tănase (23 de ani) pe „transfermarkt.com”