Sport

Cum a „sărbătorit” Adi Mutu demiterea de la FC U Craiova. Poza care a șocat rețelele de socializare! Exclusiv

Adi Mutu a vrut să uite de demiterea de la FC U Craiova 1948 într-o petrecere de la care o poză a sa a șocat rețelele de socializare.
05.10.2021 | 17:27
Cum a sarbatorit Adi Mutu demiterea de la FC U Craiova Poza care a socat retelele de socializare Exclusiv
Cum a „sărbătorit” Adi Mutu demiterea de la FC U Craiova. Poza care a șocat rețelele de socializare. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adi Mutu nu prea are motive de bucurie zilele acestea. Ce să sărbătorească? Demiterea de la FC U Craiova 1948, „Universitatea” lui Adrian Mititelu – senior, nu junior – a venit după 5 luni de „concubinaj”, 7 etape fără „succesuri”, locul 13, ghinion, cu o linie de clasament cu 2 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri, golaveraj 8-13.

Prezent în studiou la Digi Sport, Adrian Mutu a explicat situația, circumstanțele care au dus la un parcurs slab al echipei după un start bun și, deși părea calm la plecare, se pare că, în realitate și în sinea sa era cam nervos cu nervii, așa că a avut nevoie să se… „răcorească”.

ADVERTISEMENT

Cum a „sărbătorit” Adi Mutu demiterea de la FC U Craiova. Poza care a șocat rețelele de socializare!

În consecință logică a urmat o petrecere de petrecere în ciuda supărărilor de tot felul din viața sa, de la ratarea momentană din fotbal la pandemia de COVID-19.

Adi Mutu este cunoscut ca un „buon festaiolo”, petrecerile sale ajungând deseori subiecte de presă, nu numai tabloidă… Amintim fără plăcere cel mai cunoscut episod din CV-ul de petrecăreț al fostului „Briliant”…

ADVERTISEMENT

În octombrie 2009, naționala noastră, antrenată de Răzvan Lucescu, pierdea drastic la Belgrad, 0-5 cu Serbia în preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud. Umilință, tristețe mare… Nu, însă, și pentru Adi Mutu.

…Care a sprintat imediat după meci la Novi Sad, la o petrecere a unui controversat om de afaceri, președintele de atunci al clubului Vojvodina, Ratko Buturovici. Supranumit „Bata Kankan”, cu legături puternice în lumea interlopă din Serbia.

ADVERTISEMENT

Dar ce a fost, a fost, que sera, sera, ce va fi, va fi, până una, alta să vedem cine a fost cu Adi Mutu la show-ul de la care a „scăpat” în capcanele internetului poza buclucașă.

Tovarăș de distracție i-a fost lui Adi Mutu prietenul Răzvan Dumitrescu, nu un prieten oarecare, ci unul foarte apropiat. După cum se poate vedea dintr-o fotografie pusă de el pe un mediu de socializare. În care cei doi se… sărută cu foc! Poza a fost ștearsă ulterior! Nu destul de repede însă…

ADVERTISEMENT
Adi Mutu si Razvan Dumitrescu
Adu Mutu și Răzvan Dumitrescu au șocat internetul cu un sărut de… film! Foto: Instagram

Cine este Răzvan Dumitrescu? Afacerist fost fotbalist și iubit de vedetuțe

Da, cine este Răzvan Dumitrescu? Acu’ depinde din ce punct de vedere vă interesează. Fotbalistic sau monden? Să începem cu fotbalul că este mai puțin de scris…

Răzvan Dumitrescu a fost fotbalist la Dinamo, pe la sfârșitul primei decade a celui de-al treilea mileniu. 2009-2010. Dinamo II. N-a mers. Așa că, dacă nu s-a remarcat pe terenul de fotbal, Răzvan Dumitrescu a reușit să devină cunoscut în lumea mondenă.

Deci, monden. A fost iubitul Iulianei Luciu, sora mult mai cunoscutei Nicoleta Luciu. 6 ani. Care cuprind și „epoca” fotbalistică a lui Răzvan, pentru că s-au despărțit în 2012, deși mulți „connaisseurs” mondeni prevesteau dangătele clopotelor de cununie pentru fericitul cuplu. N-a mers. Deși…

…deși Răzvan ajunsese să fie considerat un membru al familiei Iulianei, fiind prezent la sărbători, la aniversări, la toate evenimentele „clanului” Luciu. De exemplu, chiar în 2012, anul despărțirii, după nunta posibilei „cumnate” Nicoleta Luciu cu Zsolt Csergo, Răzvan și Iuliana au fost împreună cu fericiții miri într-o vacanță de lux în Croația.

Afacerile în domeniul bijuteriilor se pare că i-au mers mai bine decât cariera fotbalistică sau iubirile mondene lui Răzvan Dumitrescu, care deține mai multe magazine din domeniul retailului de podoabe de lux.

  • „Rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi (n.red. – Adrian Mititelu), că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții. Nu mă deranjează acest deznodământ. Asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate. Să nu uităm, însă, că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon de Liga 1. Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență. Vom vedea ce voi face pe viitor. Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniștesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Așa consider că e firesc” – Adrian Mutu
  • „Nu a mai existat vreun gând să îl demitem pe Adi Mutu. Sunt trist că nu am reușit cu Adrian Mutu, așa este în fotbal, e o presiune foarte mare la Craiova… A fost un drum presărat și de ghinion, dar și de mai mulți factori extem de negativi, arbitraje și așa mai departe, culminând și cu jocul slab al echipei din ultimele etape. Sunt convins că el va trece peste această experiență și îi va fi bine pe viitor, iar într-o zi va fi unul dintre cei mai mari antrenori ai României” – Adrian Mititelu jr.
  • 4 echipe a antrenat Adi Mutu, începând din aprilie 2018: FC Voluntari (aprilie 2018-iunie 2018), Al-Wahda Abu Dhabi (echipa a doua, rezervele, iulie 2018-decembrie 2019), România U21 (ian 2020-mai 2021), FC U Craiova 1948 (mai 2021-oct 2021)
ADVERTISEMENT