Fotbal international

Cum a sărbătorit Antoine Griezmann al doilea gol din meciul cu Betis Sevilla. A copiat un star din NBA. Video

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 26.08.2019 | 09:36
Antoine Griezmann a sărbătorit cu confetti al doilea său gol cu Betis

Antoine Griezmann a fost singurul din atacul stelar al Barcelonei apt pentru meciul din etapa a doua din la Liga, jucat acasă, duminică seară,.în compania lui Betis Sevilla. Leo Messi, Luis Suarez şi Ousmane Dembele au lipsit, fiind accidentaţi, dar primii doi s-au aflat în lojele de pe Nou Camp, pentru a fi alături de echipa lor, care după ce a suferit un început de meci nefavorabil, s-a impus cu 5-2.

Cum a sărbătorit Antoine Griezmann al doilea gol marcat în meciul cu Betis Sevilla

La acest succes, destul de puţin scontat chiar şi de cei mai înfocaţi fani ai catalanilor, în condiţiile acestor absenţe de calibru, o importantă contribuţie a avut-o Antoine Griezmann. Acesta a marcat două goluri şi lucru foarte important a apucat să restabilească egalitate la 1 înainte de a se intra la cabine pentru pauză, pentru că Barca a intrat cu alt moral pe teren la reluare şi a marcat de patru ori.

Campionul mondial fusese subiectul unor dure polemici în această vară, când a anunţat clar că va pleca de la Atletico Madrid la Barcelona, fanii catalani nedorind să audă de jucătorul care cu o vară înainte îi fentase, când toată lumea îl aştepta, şi semnase un nou contract cu echipa din Madrid! Însă aceste două goluri şi faptul că a arătat că în absenţa lui Messi poate fi un lider în vestiarul Barcelonei l-a împăcat repede cu fanii, care la sfârşit l-au ovaţionat.

Antoine Griezmann s copiat modelul LeBron James din NBA, dar aruncat cu confetti, nu cu praf de cretă
Antoine Griezmann a luat exemplu de la starul NBA

Griezmann s-a împăcat cu fanii Barcelonei

Şi Griezmann a vrut să creeze un cadru special, pregătind un soi de coregrafie care a fost foarte bine primită, pentru că a imitat gestul de acum faimos al vedetei NBA LeBron James, care obişnuieşte înainte de meci să îşi umple palmele de praf de cretă şi apoi să le ridice în sus, provocând un interesant efect cu praful ridicat în aer, aşa numitul chalk toss.

Antoine Griezmann nu s-a folosit de cretă, ci de confetti blau-grana pentru a sărbători marcarea celui de-al doilea gol şi efectu a fost pe măsură, suporterii catalani copiindu-i imediat gestul tot cu confetti, ceea ce a creat un efect cu totul special pe Nou Camp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!