Fotbal intern

Cum a sărbătorit Batin golul victoriei cu FCSB: “Cei care au văzut semnul se simt”

07.10.2018 | 23:13
Cum a sărbătorit Batin golul victoriei cu FCSB:
ADVERTISEMENT

Paul Batin a marcat unicul gol al partidei cu FCSB şi l-a sărbătorit arâtând semne cu degetele încrucişate. Jucătorul Concordiei a refuzat la finalul duelului să ofere prea mult detalii, însă acesta a fost clar un mesaj pentru contestatari:

“Suntem o echipă şi sunt fericit că am reuşit să câştigăm. Sunt degetele încrucişate, cei care au văzut semnul se simt şi ştiu ce au de făcut în continuare. A fost un gest care nu s-a referit la echipă, am avut o săptămână în care ne-am pregătit bine. Le transmit celor care stau cu degetele încrucișate să nu rămână așa Sunt importante cele trei puncte. Mă aşteptam să vină mai multă lume, să fie stadionul plin, ei ştiu mai bine ce e de făcut”, a spus Paul Batin, completat de Răzvan Grădinaru, fost jucător de la FCSB:

ADVERTISEMENT
Aşa s-a bucurat Paul Batin după golul marcat în poarta FCSB-ului

“Problemele sunt la ei! La noi e linişte”

“Am avut 2-3 ocazii mai clare, ei doar au avut posesia şi au controlat jocul. Nu ştiu dacă e o echipă mai slabă faţă de anul trecut, e echipa de pe primul loc. E o echipă bună, se va bate la primele două locuri, dar nu ştiu cu cine.

Nu ştiu nimic de Batin, aşa se bucură el, e dinamovist, nu ştiu. Avem speranţa că ni se vor plăti salariile, începem să adunăm puncte, sperăm să urcăm cât mai sus şi să fim liniştiţi. Eu, când eram acolo, echipa juca pe Ghencea, acum problemele sunt la ei. La noi e linişte”, a spus Răzvan Grădinaru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri