Cum a sărbătorit Juventus calificarea în sferturile Champions League! Mesajul lui Miralem Pjanic

Traian Terzian   
in Champions League
13/03/2019, 01:05
Cum a sărbătorit Juventus calificarea în sferturile Champions League! Mesajul lui Miralem Pjanic
Jucătorii echipei Juventus au sărbătorit în vestiar calificarea în sferturile Champions League

Campiona din Serie A, Juventus Torino, s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League după victoria din meciul cu Atletico Madrid, iar jucătorii au sărbătorit succesul în vestiar. Mijlocașul bosniac Miralem Pjanic a urcat pe contul de Facebook o poză cu bucuria fotbaliștilor torinezi imediat după încheierea jocului

Cum a sărbătorit Juventus calificarea în sferturile Champions League

Imediat după fluierul final al arbitrului olandez Bjorn Kuipers, jucătorii echipei Juventus Torino au petrecut pe teren alături de suporteri, dar adevărata sărbătoare a avut loc la vestiare. Acolo, jucătorii ”Bătrânei Doamne” s-au fotografiat cu pumnii strânși. Poza a fost urcată pe rețele de socializare de Miralem Pjanic, cu mesajul: ”Există momente în care nu sunt necesare cuvinte, dar este suficientă o privire. Deci, cineva a avut vreo îndoială?”

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Juventus a învins Atletico Madrid cu 3-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League. Autor al unui hattrick, Cristiano Ronaldo a fost eroul meciului și a fost lăudat de presa internațională. Starul portughez a imitat la finalul jocului gesatul obscen făcut de Diego Simeone în prima manșă și a declarat că torinezii au arătat atitudine de Champions League.

Închide ×