Fotbal international

Cum a sărbătorit Răzvan Lucescu cucerirea Cupei! Semne obscene spre adversari. Foto

13.05.2018 | 00:09
Elevii lui Răzvan Lucescu au sărbătorit câştigarea Cupei Greciei

PAOK Salonic a câştigat Cupa Greciei, după ce formaţia antrenată de Răzvan Lucescu s-a impus în meciul cu AEK Atena, scor 2-0. Cu această ocazie, vicecampioana Greciei s-a răzbunat pe ratarea titlului tocmai în faţa echipei pe care a învins-o în ultimul act.

La finalul meciului, jucătorii echipei şi Răzvan Lucescu au sărbătorit trofeul într-un mod inedit. Aceştia s-au pus pe faţă măşti cu chipul lui Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, care a primit o interdicţie de trei ani pe satdioanele din Grecia, după ce a intrat înarmat pe teren, la meciul cu AEK Atena din campionat. Jurnaliştii de la sdna.gr susţin că Răzvan Lucescu şi Fernando Varela au făcut semne obscene spre banca de rezerve a celor de la AEK Atena. Antrenorul român şi-ar fi dus mâna spre pantaloni şi i-a sugerat lui Monolo Jimenez, antrenorul campioanei Greciei, că nu are bărbăţie. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Echipa lui Răzvan Lucescu, probleme în ultimele minute din finala Cupei Greciei

Chiar dacă nu au existat momente tensionate în timpul meciului, jucătorii lui PAOK au avut probleme la finalul meciului. După marcarea celui de-al doilea gol, Dimitrios Pelkas a mers să sărbătorească în faţa fanilor, însă forţele de ordine au intervenit, după ce mai mulţi suporteri au coborât din tribune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri