Simona Halep

Cum a sărbătorit Simona Halep doi ani de la câştigarea Roland Garros 2018! Foto

09.06.2020 | 15:12
Cum a sarbatorit Simona Halep doi ani de la castigarea Roland Garros 2018 Foto
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a ales să sărbătorească doi ani de la câştigarea Roland Garros 2018 printr-un antrenament efectuat în România.

Cum a sărbătorit Simona Halep doi ani de la câştigarea Roland Garros 2018

În urmă cu exact doi ani, Simona Halep își trecea în palmares primul său titlu de Grand Slam, Roland Garros 2018, iar acum a ales să sărbătorească aceste eveniment printr-un antrenament.

ADVERTISEMENT
sărbătoare Simona Halep Roland Garros 2018 1
Simona Halep în timpul antrenamentului de la Academia din Herestrău. Sursă foto: Facebook TeniSite Group

Campioana noastră a ieșit pe unul dintre terenurile de zgură de la Academia din Herestrău împreună cu antrenorul său Artemon Apostu-Efremov și cu jucătoarea Alexandra Cadanţu.

sărbătoare Simona Halep Roland Garros 2018 2
Simona Halep în timpul antrenamentului de la Academia din Herestrău. Sursă foto: Facebook TeniSite Group

FANATIK a fost alături de Simona Halep la Paris, de-a lungul celor două săptămâni de concurs la ultimele trei ediţii și vă prezintă culisele triumfului de la Roland Garros din 2018.

ADVERTISEMENT

Halep ar putea reveni pe teren la începutul lui august

Darren Cahill a povestit cum a trăit finala dintre Simona Halep și Sloane Stephens de la Roland Garros, la doi ani distanță de la confruntare, și motivele pentru care crede că finala respectivă a fost momentul de care avea nevoie românca pentru a intra cu adevărat în istoria tenisului mondial.

Simona Halep i-a luat faţa australiencei Ashley Barty în topul jucătoarelor cu  cele mai multe puncte adunate în ultimii 10 ani în circuitul WTA. Cu 44.590 de puncte acumulate în acest interval, românca încheie podiumul, în spatele Serenei Williams şi Petrei Kvitova.

ADVERTISEMENT

Simona Halep ar putea să revină pe teren la începutul lunii august, atunci când sunt programate două turnee: Silicon Valley Classic (San Jose) şi Washington Open. Cel mai probabil,  românca va merge la San Jose, turneul fiind unul din categoria Premier.

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, după o pauză de trei luni, însă înainte de a începe antrenamentul a ținut să se fotografieze și să posteze pe rețelele de socializare, pentru a-și ține fanii informați cu evoluția sa.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis în acest moment, iar drept dovadă este faptul că se află în top 10 WTA de şase ani. Pe lângă câştigurile obţinute din premii, românca strânge sume importante şi din contractele de publicitate. FANATIK a analizat datele şi îţi prezintă câţi bani a câştigat în ultimii 5 ani cu ajutorul imaginii.

ADVERTISEMENT