News

Cum a sărbătorit un bătrân din România vindecarea de coronavirus. Scenele au fost filmate chiar în fața spitalului unde a fost internat. Video

27.05.2020 | 19:26
Cum a sarbatorit un batran din Romania vindecarea de coronavirus Scenele au fost filmate chiar in fata spitalului unde a fost internat Video
ADVERTISEMENT

Un bătrân din România a sărbătorit într-un mod aparte vindecarea de coronavirus, iar scenele au fost filmate în fața spitalului unde a stat internat.

Cum a sărbătorit un bătrân din România vindecarea de coronavirus

Vindecarea de coronavirus a fost sărbătorită într-un mod cu totul special de un bătrân din România, iar imaginile cu acesta au devenit senzația internetului, informează site-ul Observator.

ADVERTISEMENT

Un pensionar din Gorj a fost atât de fericit că a scăpat de boala cauzată de noul coronavirus, încât a început să danseze chiar în fața unității medicale unde fusese internat, imediat după ce medicii au decis să-l externeze.

Bătrânul, care nu și-a mai putut stăpâni bucuria și a început să danseze în fața spitalului, a fost internat în preajma sărbătorilor pascale, după ce a primit confirmarea că este infectat COVID-19.

ADVERTISEMENT

La plecarea din spital, bărbatul a început să joace de fericire, în curtea unității medicale, pe o muzică populară pusă la telefonul mobil.

Bărbatul dansează de bucurie în curtea spitalului unde a fost internat

Mai jos o să citiți una din cele mai frumoase povești ale acestei pandemii:Un bunic din Gorj dansează în curtea spitalului după ce a învins boala. A fost internat în același timp cu nepoata lui de 14 ani. Copila s-a vindecat acum 10 zile dar a refuzat să plece de lângă bunicul ei în vârstă de 60 de ani. A rămas internată într-un alt corp al spitalului și zilnic îl vizita pe bătrân îmbrăcată într-un costum special

Posted by Emanuela Schweninger on Wednesday, 27 May 2020

Bărbatul nu a fost singurul din familia sa confirmat cu noul coronavirus.

Nepoata acestuia, în vârstă de 14 ani, a fost și ea diagnosticată cu virusul ce provoacă infecția COVID-19 și a fost internată în același timp cu bunicul său.

ADVERTISEMENT

Tânăra s-a vindecat însă mult mai repede, astfel că aceasta a fost externată într-un timp mult mai scurt. Chiar și așa, nepoata și-a încurajat bunicul de la distanță, iar acesta a fost declarat în sfârșit vindecat.

Vindecarea de coronavirus, urmată de externare, i-a trezit pofta de viață omului, care a dansat de bucurie în primele clipe după ce a ieșit din spital.

ADVERTISEMENT

Scena a fost văzută și de cadrele medicale care l-au îngrijit, acestea privind cu bucurie cheful bătrânului de a petrece și au spus că fiecare pacient care se vindecă de infecția COVID-19 ar trebui să procedeze ca bătrânul din Gorj.

 

ADVERTISEMENT