Fotbal international

Racing Avellaneda, campioană pentru a noua oară în Argentina! Vezi cum a sărbătorit un fan acest succes

01.04.2019 | 14:07
Racing Avellaneda campioana pentru a noua oara in Argentina Vezi cum a sarbatorit un fan acest succes

Racing Avellaneda este pentru a noua oară campioană a Argentinei. Marea rivală a celor de la Independiente pentru titlul de cea mai bună echipă din acest cartier din capitala Buenos Aires mai are însă de muncit până se egaleze numărul de victorii ale rivalilor, care au ajuns la 14. Racing este campioană cu o etapă înainte de finalul Superligii cu 26 de echipe, după ce a remizat, 1-1, pe terenul lui Tigre și a făcut astfel patru puncte peste locul 2, Defensa e Justicia.

Cum a sărbătorit un fan al nouălea titlu în Argentina pentru Racing Avellaneda

Suspansul s-ar fi prelungit până la ultima rundă, în care urmau să se întâlnească pe terenul lui Racing, dacă rivala ar fi câștigat, cum era normal, acasă cu Union Santa Fe. Dar a fost tot 1-1 ca și în meciul lui Racing și liber la șampanie s-a dat imediat după fluierul final. Evident, succesul a creat un adevărat delir pentru fanii echipei cu culori tradiționale alb-bleu.

Și cum la istierie totul e posibil un suporter a demonstrat din plin de ce poate fi în stare o minte care e luată de valul unui entuziasm anormal. El a fost filmat și fotografiat având în mână craniul bunicului său și el, cândva, mare susținător al lui Racing! Omul nu a părut nici o clipă deranjat de modul său de a sărbători și a răspuns foarte degajat întrebărilor reporterilor.

Racing Avellaneda campioană. Un suporter a purtat tot campionatul ca talisman craniul bunicului său
Racing Avellaneda campioană. Un suporter a purtat tot campionatul ca talisman craniul bunicului său

Suporterul a purtat craniul ca talisman tot sezonul

“Nu am luat craniul bunicului meu acum, pentru a sărbători. L-am scos din cavou încă de la începutul sezonului și l-am avut mereu cu mine la toate meciurile lui Racing. Aceasta a fost Cabala titlului, faptul că l-am avut tot timpul cu mine pe bunicul sub această formă. Am fost convins de la bun început că dacă voi purta meci de meci craniul său vom deveni campioni și așa s-a întâmplat.”

Nu este primul care leagă lumea de dincolo de orizontul celor vii și pasionați de fotbal. Un alt suporter a presărat cenușa defunctului pe gazonul stadionului, altul a încercat în repetate rânduri să pătrundă cu urna de cenușă pe stadion, pentru a proceda la fel, dar nu a reușit să se strecoare neobservat și a renunțat în cele din urmă.