Life

Cum a scăpat, de fapt, Mario Fresh, după bătaia de la Mamaia. Cine e omul care a aplanat conflictul în care a fost implicat și Jador

23.06.2020 | 09:20
Cum a scapat de fapt Mario Fresh dupa bataia de la Mamaia Cine e omul care a aplanat conflictul in care a fost implicat si Jador
Mario Fresh a fost implicat într-un conflict violent la Mamaia pe 14 iunie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Jador au scăpat cu viață dintr-un conflict stradal care a avut loc în urmă cu două săptămâni, la Mamaia, datorită intervenției unui personaj cunoscut în lumea starurilor de la noi, denumit bodyguard-ul vedetelor.

Mario Fresh și Jador, ajutați de Roger

Bătaia de la Mamaia în urma căreia Mario Fresh și Jador au rămas cu sechele putea să se termine foarte urât, mai ales că raportul de forțe nu era același: cei doi cântăreți trebuiau să facă față mai multor indivizi.

ADVERTISEMENT

Jador și Mario Fresh s-au confruntat cu agresivitatea a 6 indivizi, într-o parcare de pe litoral, pe data de 14 ani, în urma căruia ”ginerele” Andreei Esca a rămas fără un obiect prețios, o haină de firmă.

Joi (18 iunie), cântăreții care au fost surprinți de camerele de luat vederi fugind din calea bătăușilor de la Mamaia au anunțat că au căzut la pace cu respectivii indivizi, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este cum de au reușit să se împace, având în vedere că agresorii pot înfunda pușcăria.

ADVERTISEMENT

Împăcarea cu bătăușii s-a produs după o întâlnire în taină la Pitești

Se pare că în toată această poveste a intervenit un tip pe nume Roger Bogdan, cunoscut drept bodyguard-ul vedetelor, scrie cancan.ro.

Publicația amintită scrie că Mario Fresh și Jador au primit mesaje prin intermediari din lumea interlopă spunându-le că varianta cea mai bună pentru ambele părți este să se facă pace, iar negociatorul păcii a fost Roger.

ADVERTISEMENT

Roger și Emanuel, un alt bodyguard din echipa sa, s-ar fi întâlnit la Pitești cu agresorii, care sunt foști luptători și practicanți de sporturi de contact pentru a dărâma acest zid al neînțelegerii.

După discuția pe care a purtat-o Roger cu agresorii celor doi cântăreți, ambele părți și-au cerut scuze, iar de la Poliția Constanța au dispărut plângerile în legătură cu scandalul din noaptea de 14 iunie de la Mamaia.

ADVERTISEMENT

De altfel, Jador și Mario Fresh au fost destul de rezervați și nu au dat foarte multe detalii după aceea despre ce s-a întâmplat cu adevărat în orașul de la mare.

 

ADVERTISEMENT