Fotbal intern

Ce rol a avut Lena lui Enache în „curăţenia de iarnă” de la FCSB

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!
11.01.2018 | 14:23
Ce rol a avut Lena lui Enache in curatenia de iarna de la FCSB

SCLAVI. Aşa îi vrea FRF pe fotbaliştii români până la 24 de ani. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI o amplă anchetă despre o prevedere strâmbă de regulament a Federaţiei Române de Fotbal care „leagă de glie” ca pe scalvii din vechime pe orice junior începând cu vârsta de 16 ani până când împlineşte 24. Contracte obligatorii umilitoare, salarii şi mai umilitoare. Toate sub „pălăria” mult prea mare a lui Răzvan Burleanu.

„REGELE” ÎNFRÂNT. Sau unul da, restul ba! Cam asta-i cruda realitate în ceea ce priveşte transferurile în străinătate ale lui Gheorghe Hagi, de la singura reuşită numită Răzvan Marin la rateul dat chiar cu propriul fiu, Ianis. Citiţi lista eşecurilor fotbaliştilor de Viitor(ul) în FANATIK-ul de VINERI!

Cum a scăpat Gabi Enache de „curăţenia de iarnă” a lui Gigi Becali

START LANSAT DE AN PENTRU ENACHE. Norocul îi surâde fundaşului „fecesebist”! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce surpriză i-a pregătit iubita sa Lena şi cum l-a ajutat să scape de… „curăţenia de iarnă” făcută de Gigi Becali în lotul vicecampioanei!

TRIBUNE VS URNE: După o carieră remarcabilă în sport, o serie de campioni foarte cunoscuţi au decis să facă pasul către politică. Dacă au reuşit aceleaşi performanţe ca în ramurile sportive din care provin, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

S-AU DAT DE… GOOOOOL! Internetul este plin de gafele comise de jucători sau de apropiaţii acestora, gafe care au desconspirat o mulţime de transferuri înainte ca acestea să se facă! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI care au fost „gurile sparte” din mediul online!

ŢEPE REAL(E). Chiar şi echipele mari pot gafa în politica de transferuri, iar Real Madrid nu face excepţie. A avut în curte două mari vedete, transferate în ultimul timp pe cele mai mari sume din istorie, dar le-a ratat pe ambele ca o echipă amatoare, de judeţ! Cine sunt fotbaliştii şi cum i-au scăpat „galacticii” din mână, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

TO BE OR NOT TO BE. Aceasta-i întrebarea pe care şi pune scoţianul Andy Murray, operat la şold şi în mare pericol să-şi încheie prematur cariera din tenis. Gurile rele îşi pun întrebarea dacă toată povestea nu ascunde o problemă de dopaj, aşa cum se presupune că ar fi fost şi în cazurile lui Nadal şi Djokovic, şi ei cu pauze lungi, neaşteptate, exact când erau în vârful piramidei „albe”. Ce spune Murray aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Tags: