Life

Cum a schimbat-o pe Andreea Marin moartea mamei sale: ”Am fost supărată pe Dumnezeu”

Cum s-a modificat traiectoria prezentatoarei Andreea Marin după ce și-a pierdut mama. La doar 9 ani a renunțat la credință.
13.06.2024 | 23:16
Cum a schimbato pe Andreea Marin moartea mamei sale Am fost suparata pe Dumnezeu
Cum s-a modificat traiectoria prezentatoarei Andreea Marin după ce și-a pierdut mama. La doar 9 ani a renunțat la credință. Sursa foto: captură video Youtube / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum a schimbat-o pe Andreea Marin moartea mamei sale. Fosta moderatoare de la TVR recunoaște că a  fost supărată pe Dumnezeu în momentul în care femeia care a adus-o pe lume s-a stins în brațele sale, în drum spre spital.

Cum s-a modificat traiectoria prezentatoarei Andreea Marin după ce și-a pierdut mama. La doar 9 ani a renunțat la credință

Cum s-a modificat traiectoria prezentatoarei Andreea Marin după ce și-a pierdut mama. La doar 9 ani a renunțat la credință. De atunci a început să fie mai responsabilă pentru că s-a maturizat brusc la moartea figurii materne.

ADVERTISEMENT

Femeia avea numai 36 de ani când și-a pierdut viața într-un accident de mașină. În autoturism era întreaga familie, tatăl artistei fiind dărâmat sufletește pentru că se afla la volan în clipa în care a lovit un alt vehicul.

Vedeta a trebuit să se comporte ca o mamă pentru sora mai mică cu 5 ani. Nu și-a permis luxul de a plânge, de a-și exprima durerea pe care o avea în suflet. Moderatoarea a înțeles că șansa sa în viață este să studieze, să învețe bine la școală.

ADVERTISEMENT

„Viața m-a împins către anumite concluzii. E vindecat acum și se vindecă prin rezultate care-ți umple inima. Am fost supărată pe Dumnezeu pentru că nu aveam cum să înțeleg de ce ni s-a întâmplat nouă, de ce să o pierdem pe mama, o femeie tânără. 

De acolo un singur cuvânt pot atașa de mine: responsabilitatea. M-am maturizat brusc, am devenit un om matur la 9 ani”, a declarat Andreea Marin în urmă cu puțin timp în podcast-ul moderat de Bursucu.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin: ”Mi-am impus să fac orice pot eu”

„Am simțit că tata, care era dărâmat sufletește, și care căuta să fie un părinte bun, îl simțeam că nu are puterea asta, am simțit că are nevoie de ajutorul meu. Nu mi-am permis luxul de a plânge.

Am zis că trebuie să fiu puternică și așa am și devenit. Sufletul unui copil care trece prin asta nu rămâne neatins, mi-am impus să fac orice pot eu, astfel încât să ajung pe picioarele mele.

ADVERTISEMENT

Nu avem cum să fac asta de la 9 ani, dar am devenit tot mai descurcăreață, am pus burta pe carte, am înțeles că doar așa îmi voi croi un drum”, a completat Andreea Marin, în același podcast de pe Youtube.

Renumita prezentatoare este conștientă că nimic nu poate vindeca dorul de mamă, de părinți, însă încrederea pe care a căpătat-o nu este deloc puțină. Din fericire, sunt multe sentimente care vin să umple golul lăsat de moartea familiei sale.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink