Sport

Cum a schimbat transferul la FCSB viața lui Andrea Compagno: „Lumea mă oprește să facem o poză”

Andrea Compango (26 de ani) a costat-o 1,5 milioane de euro pe FCSB în această vară. Italianul a povestit cum i-a schimbat viața la mutarea celui mai galonat club din România.
06.09.2022 | 16:38
Cum a schimbat transferul la FCSB viata lui Andrea Compagno Lumea ma opreste sa facem o poza
Cum a schimbat transferul la FCSB viața lui Andrea Compagno: „E visul meu de când eram copil. Lumea mă oprește să facem o poză”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are un singur succes în SuperLiga, scor 3-2, cu Chindia Târgoviște. În rest, roș-albaștrii au suferit două eșecuri și au înregistrat patru remize. Ca urmare a acestor rezultate, echipa lui Nicolae Dică e pe 13 în SuperLiga, cu șapte puncte. Noul atacant, Andrea Compango, speră să rezolve problemele din acest start de sezon.

Andrea Compango, despre transferul la FCSB: „Problema e când jucătorii se duc pe teren relaxați, când nu ai presiune”

Vârful italian a debutat cu dreptul în tricoul roș-albastru. Compango a marcat primul său gol la Ovidiu, acolo unde FCSB a pierdut cu Farul, scor 1-3. Fostul fotbalist al lui FC U Craiova 1948 știe de ce el și noii săi colegi au probleme în actuala ediție de SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Toate echipele când joacă împotriva celor de la FCSB ridică nivelul. Noi trebuie să știm asta și să dăm sută la sută pentru tricoul pe care-l purtăm și pentru suporterii noștri care așteaptă meci de meci victoria”, a declarat Andrea Compagno, conform gsp.ro.

Pentru Compagno, transferul la FCSB reprezintă un vis împlinit. Italianul a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa odata cu mutarea la gruparea din Capitală.

ADVERTISEMENT

„În fiecare zi când mă plimb sau mă duc până la supermaket e cineva care mă oprește, care vrea să facă o poză cu mine. Noi trebuie să știm asta când intrăm pe teren. Nu e vorba de doar 90 de minute! Trebuie să fim profesioniști timp de 24 de ore în fiecare zi!”, a adăugat atacantul de 26 de ani.

Italianul abia așteaptă să dea piept cu fundașii lui West Ham: „E senzațional acest meci!”

Andrea Compagno abia așteaptă să joace în UEFA Europa Conference League. FCSB a picat în Grupa B, una dintre cele mai grele grupe din acest sezon, acolo unde le va înfrunta pe West Ham United, Anderlecht și Silkeborg.

ADVERTISEMENT

Primul meci e la Londra, cu West Ham, joi, 8 septembrie, de la ora 22:00. În Anglia, Compagno & Co. vor fi susținuți de peste 3000 de suporteri.

„E senzațional acest meci. Eu am jucat în Europa League când eram la echipa din San Marino, dar acum jucăm cu West Ham, în grupe. E visul meu de când eram copil! Trebuie să dau totul, sută la sută!

ADVERTISEMENT

Nivelul lor e mult prea mare pentru noi. Dar în fotbal nu se știe niciodată. Noi o să dăm sută la sută când intrăm pe teren. Visul meu dintotdeauna a fost să joc astfel de meciuri.

E senzațional să avem astfel de adversari. Sigur că îmi doream o grupă mai accesibilă, dar pentru fotbal e frumos când întâlnești astfel de echipe. Poate mai bine era totuși să avem echipe mai accesibile, pentru a merge mai departe în competiție”, a mai spus Compagno.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,22 este cota pentru „1 solist” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT