Life

Cum a slăbit Adelina Pestrițu 14 kilograme în trei luni. Și-a inventat propria dietă

21.05.2020 | 16:50
Cum a slăbit Adelina Pestrițu 14 kilograme în trei luni. Și-a inventat propria dietă
Adelina Pestrițu și-a inventat o dietă pentru a slăbi. Sursa foto: Intstagram/ unica.ro
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 14 kilograme în trei luni, revenind după nașterea fetiței sale la silueta pe care o avea înainte de sarcină.

Adelina Pestrițu a născotit propria ei dietă pentru a slăbi

Multă lume s-a tot întrebat cum a reușit vedeta să dea jos surplusul de grăsime, iar aceasta a mărturisit că nu a urmat nicio rețetă, ba chiar că a inventat chiar ea o dietă personalizată.

ADVERTISEMENT

Vedeta cu un real succes în mediul online a spus că a căutat câteva zile o dietă pe internet, așa cum fac multe femei care se îngrașă în timpul sarcinii, dar niciuna dintre curele de slăbire peste care a dat nu a convins-o, așa că și-a luat inima-n dinți și a făcut-o în stilul ei.

„Un regim bazat în mare parte pe somon”

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut”, a mărturisit Adelina Pestrițu pentru avantaje.ro.

ADVERTISEMENT

„Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre”, a completat fosta parteneră a lui Liviu Vârciu.

„Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a mai declarat bruneta pentru aceeași sursă.

Dieta pe care a inventat-o Adelina nu este omologată de nutriționiști, deci nu este una recomandabilă pentru cei care vor să dea jos kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri