Life

Cum a slăbit Giulia Nahmany 35 de kilograme. Alimentele pe care le evită: „Nu există pentru mine”

Giulia Nahmany a dezvăluit cum a reușit slăbească considerabil. Vedeta a topit 35 de kilograme de când a devenit vegetariană și a spus ce alimente evită.
01.07.2022 | 14:04
Cum a slabit Giulia Nahmany 35 de kilograme Alimentele pe care le evita Nu exista pentru mine
Cum a slăbit Giulia Nahmany. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany s-a confruntat mult timp cu kilogramele în plus. De o bună perioadă, însă, a adoptat un alt stil de viață și a slăbit considerabil. Vedeta a spus care sunt alimentele care nu mai există pentru ea și ce face pentru a se menține în formă.

Giulia Nahmany a slăbit 35 de kilograme. Cum a reușit să facă asta

Giulia Nahmany a avut mult timp probleme cu greutatea și chiar Cătălin Botezatu a criticat-o pentru acest lucru. Vedeta s-a ambiționat, adoptat un regim alimentar vegetarian și a reușit să slăbească 35 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany nu a renunțat doar la carne, ci la mai multe alimente. În emisiunea Vorbește lumea, a dezvăluit ce evită pe cât posibil să consume. Nici măcar uleiul de măsline nu îl recomandă.

„Pentru mine nu există făină, zahăr și mai nou, am scos uleiul complet. E foarte sănătos uleiul de măsline, dar am ajuns la un punct în care organismul meu știe toate dietele, nu-l mai păcălesc așa de ușor…

ADVERTISEMENT

Am scos uleiul și se simte imediat”, a dezvăluit Giulia Nahmany.

Vedeta a ținut să precizeze că nu se consideră nutriționist și că sfaturile pe care le oferă sunt încercate pe pielea ei, însă nu trebuie urmate cu sfințenie.

În urmă cu șapte ani, Giulia Nahmany a luat decizia de a devenit vegană și a renunțat la orice aliment de origine animală.

ADVERTISEMENT

Totuși, odată cu înaintarea în vârstă și-a dat seama că metabolismul său se schimbă. Vedeta urmează să împlinească 40 de ani în luna ianuarie a anului viitor.

Giulia Nahmany face și yoga

Fosta concurentă de la Ferma vedetelor practică, de asemenea, yoga, sport despre care spune că  ajutat-o chiar și pe parcursul competiției.

ADVERTISEMENT

„Înveți să trăiești aici și acum și toate problemele sau o problemă care apare în viața ta sau într-un anumit moment, începi să-l privești altfel. Pentru că privești dintr-un alt unghi, dintr-o altă perspectivă”, a susținut Giulia Nahmany.

ADVERTISEMENT