Life

Cum a slăbit Rita Mureșan. Creatoarea de modă este complet schimbată

Rita Mureșan s-a afișat recent la un eveniment dedicat modei, unde oamenii au observat imediat modificările prin care a trecut în ultima perioadă. Cum arată acum.
13.07.2022 | 14:00
Cum a slabit Rita Muresan Creatoarea de moda este complet schimbata
Rita Mureșan, schimbare radicală. Designerul a slăbit enorm în ultima vreme. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă a slăbit enorm și este complet schimbată. Frumoasa șatenă recunoaște că a pierdut câteva kilograme în plus, dezvăluind și cum a reușit să ajungă la formele de invidiat din perioada în care era model.

Rita Mureșan, schimbare radicală. Designerul a slăbit enorm în ultima vreme

Rita Mureșan s-a luptat ani la rând cu greutatea, însă acum poate zâmbi fericită. A dat jos multe kilograme și se poate mândri cu un corp tras prin inel, precizând că nu a fost deloc un proces ușor pentru ea.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum a eliminat surplusul de grăsime, creatoarea de modă s-a legat de suferințele și greutățile prin care a trecut, mai ales după moartea mamei sale cu care a avut mereu o legătură specială și apropiată.

„Prin suferință”, a fost răspunsul oferit de vedetă pentru publicația click.ro. Designerul a scăpat de kilogramele în plus pentru a avea o viață echilibrată și sănătoasă, bazată foarte mult pe meditație și spiritualitate.

ADVERTISEMENT

„Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze… Când rămâi fără mamă, rămâi orfan.

Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India”, a mai spus Rita Mureșan, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Rita Mureșan, adepta călătoriilor spirituale

Rita Mureșan a fost întotdeauna o persoană credincioasă, însă de câțiva ani a descoperit călătoriile spirituale. Designerul merge în locuri unde poate sta de vorbă cu tămăduitori cunoscuți și unde se încarcă cu energie pozitivă.

S-a documentat, a citit cărți și a mers la cursuri, în momentul de față fiind specialist în terapia cu îngeri. În plus, vedeta ajută oamenii să-și depășească anumite temeri, probleme de sănătate sau chiar sentimentale.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Rita Mureșan transmite de fiecare dată celor care vor să o asculte că îngerii sunt totdeauna lângă noi și ne ghidează. Oamenii primesc diferite mesaje de la îngeri care nu au voie să intervină dacă cei care se roagă nu cer acest lucru.

E foarte important să nu trecem peste semnalele pe care le primim și să ne obișnuim să le observăm cât mai mult în jurul nostru.

ADVERTISEMENT