Fotbal intern

Cum a stricat Răzvan Burleanu prietenia Ion Vlădoiu – Ionuţ Lupescu! „Totul s-a rupt atunci când eu am anunţat lucrul acesta”

10.04.2019 | 15:00
Cum a stricat Razvan Burleanu prietenia Ion Vladoiu  Ionut Lupescu Totul sa rupt atunci cand eu am anuntat lucrul acesta
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ion Vlădoiu a povestit cum s-a stricat prietenia pe care o avea cu Ionuţ Lupescu! Actualul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu este vinovat pentru „separarea” celor doi. Astfel, motivul supărării lui Lupescu a fost faptul că Vlădoiu a ales să rămână alături de Burleanu la alegerile din aprilie 2018, atunci când fostul mijlocaș dinamovist a candidat pentru funcția supremă.

Cum a stricat Răzvan Burleanu prietenia Ion Vlădoiu – Ionuţ Lupescu!

Cu Ion nu am mai vorbit de … Da, din păcate, era unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Totul s-a rupt atunci când eu am anunţat că rămân alături de Răzvan Burleanu, care îmi oferise un post în federaţie. Vă rog să mă credeţi că Răzvan a vorbit cu mine, cu Belo şi cu săracul Didi Prodan, Dumnezeu să-l ierte, şi ne-a propus să rămânem.

ADVERTISEMENT

Eu am spus da şi pentru că nu aveam alte variante şi nu regret că am luat această decizie. Am zis atunci că dacă Burleanu va pierde, eu oricum ştiu drumul spre Piteşti, unde merg săptămânal, nu e nicio problemă. Dar mi se părea normal să fac aşa,  a declarat Ion Vlădoiu la Digi Sport Matinal pentru Digi Sport atunci când a fost chestionat despre fostul său prieten, Ionuț Lupescu.

Cum a stricat Răzvan Burleanu prietenia Ion Vlădoiu - Ionuţ Lupescu! Vlădoiu
Ion Vlădoiu a rămas în staff-ul lui Răzvan Burleanu

De unde a pornit totul

De remarcat că la alegerile din 18 aprilie 2018, Răzvan Burleanu a reușit să câștige un nou mandat ca preşedinte al Federației. Cehstionat dacă Lupescu i-a propus vreodată în acea campanie să vină alături de el, Vlădoiu a răspuns că nu s-a pus niciodată problema. Nu, sub nicio formă nu mi-a propus“, a afirmat fostul internațional

ADVERTISEMENT

Vlădoiu și Lupescu s-au împrietenit pe vremea în care cei doi evoluau în Germania. Mai mult de atât, la insistențele mijlocașului, atacantul a ajuns în Ștefan cel Mare în 1998, după ce evoluase la Steaua și Rapid.

  • 2 goluri a marcat Ion Vlădoiu pentru echipa națională a României