Life

Cum a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu. Ce fotografie a făcut prezentatorul de la Insula iubirii cu soția sa

Cum a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu în bucătărie. Prezentatoarea de la Vorbește lumea era alături de doi dintre băiețeii săi, iar tatăl lor era foarte mândru.
06.07.2022 | 07:48
Cum a surprinso Radu Valcan pe Adela Popescu Ce fotografie a facut prezentatorul de la Insula iubirii cu sotia sa
Cum a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a surprins-o pe soția lui într-o ipostază emoționantă, alături de copiii lor. Iată ce a declarat prezentatorul de televiziune!

Adela Popescu, surprinsă de Radu Vâlcan cu cei doi copii ai lor

Radu Vâlcan a surprins-o pe soția lui alături de doi dintre copiii lor. Ipostaza nu putea să treacă neobservată și nici nefotografiată, așa că prezentatorul de la Insula iubirii a postat imaginea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost fotografiată de soțul ei în bucătărie, alături de doi dintre copiii lor. Cei mici o ajută pe mama lor la pregătirea cinei, iar Radu Vâlcan s-a simțit foarte mândru de acest moment pentru a-l lăsa să treacă pur și simplu.

„E seara mea liberă, azi nu gătesc nimic”, a scris prezentatorul TV în dreptul imaginilor cu soția lui și cei doi copii.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Adela Popescu, declarații despre cum a afectat venirea copiilor relația cu Radu Vâlcan

Adela Popescu a recunoscut că venirea pe lume a copiilor le-a schimbat relația, lucru normal, spune aceasta, dar mereu iau atitudine atunci când simt că trece prea mult timp fără să își acorde unul altuia atenția cuvenită.

Unul adormea cu doi dintre copii și celălalt cu al treilea, așa că nu existau mereu momentele de cuplu pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan le petreceau înainte de a deveni părinți.

ADVERTISEMENT

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt.

Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa.

ADVERTISEMENT

Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, a spus Adela Popescu pentru Viva.

ADVERTISEMENT