News

Noi detalii terifiante din casa groazei! Cum a trăit Alexandra ultimele ore din viață! A fost ținută pe jos și legată de patul în care a dormit Dincă

05.08.2019 | 19:30
Noi detalii terifiante din casa groazei Cum a trait Alexandra ultimele ore din viata A fost tinuta pe jos si legata de patul in care a dormit Dinca

Noi detalii terifiante vin din casa groazei, după ce anchetatorii au pus cap la cap mai multe detalii și au reconstituit ultima noapte dinaintea crimei lui Gheorghe Dincă. Din datele adunate de polițiști, Alexandra Măceșanu a fost legată cu sfoara de patul pe care a dormit criminalul. Așa s-au desfășurat ultimele ore din viața tinerei de numai 15 ani, în crima care a oripilat o țară întreagă.

Cum a trait Alexandra ultimele ore din viață

Anchetatorii au pus cap la cap mai multe detalii prin care încearcă să reconstituiască ultimele ore din viața fetei de 15 ani ucisă de criminalul Gheorghe Dincă: „Am făcut un fel de reconstituire a ceea ce s-a întâmplat în cameră. Am comparat informaţiile furnizate de Alexandra la telefon cu ceea ce puteam vedea noi, din poziţia în care am stabilit că se afla.”

„Urmele găsite și declarațiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Și a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era așezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloți de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, spun surse din cadrul anchetei, pentru cei de la Libertatea.

Cum a trăit Alexandra ultimele ore din viață
Cum a trăit Alexandra ultimele ore din viață *foto: gds.ro

Anchetatorii au strâns sute de dovezi în cazul crimelor din Caracal

Anchetatorii susțin că au adunat dovezi care vor fi trimise la Institutul de Criminalistică: „Avem deja sute de urme care vor fi triate și trimise la analize în funcție de importanța lor. Oasele vor ajunge la INML, iar celelate probe, haine și sânge, la Institutul de Criminalistică. Volumul de muncă e uriaș, încă mai sunt multe de ridicat de acolo. Pe măsură ce vom ridica urme le vom prioritiza și le vom trimite la analize”.

Cât despre Gheorghe Dincă, acesta prezintă semne clare de probleme psihice: „Îl apucă plânsul brusc și spune că îi pare rău. Apoi îi trece. Și iar îl apucă. Scenele se repetă de câteva ori pe zi”, mai arată sursele din anchetă, pentru Libertatea.