Life

Cum a trăit astrologul Camelia Pătrășcanu cutremurul de 5,7 grade! Era în direct: ”Am intuit că nu durează”

Celebrul astrolog Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum a trăit momentul cutremurului de 5,7 grade care a lovit Oltenia! S-a simțit până în Crișana!
14.02.2023 | 19:45
Cum a trait astrologul Camelia Patrascanu cutremurul de 57 grade Era in direct Am intuit ca nu dureaza
Camelia Pătrășcanu, anunț despre cutremurele din România. Foto: montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După numărul mare de cutremure care au lovit Pământul în ultimele zile, Camelia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri sumbre pentru FANATIK. Seisemele ar putea continua până la jumătatea lunii martie, iar astrologic vorbind, situația „nu dă la socoteală”.

Astrologul Camelia Pătrășcanu, în direct, la cutremur

După ce săptămâna trecută cutremure devastatoare au avut loc în Turcia în care mii de oameni au fost prinși sub dărâmături și și-au pierdut viața, în timp ce alții, care au supraviețuit, au privit neputincioși scenele de groază, situația devine alarmantă și pentru țară noastră.

ADVERTISEMENT

Pe 13 februarie, un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade a zguduit Oltenia, iar pe 14 februarie, un alt seism, de data aceasta de 5,7 grade pe scara Richter, a fost înregistrat în a aceeași zonă a țării, lăsând în urmă bucăți desprinse de pe clădiri, mașini avariate și români panicați.

”Eram în timpul unei discuții, o înregistrare pentru Gold FM. Eu aici, la Almaș, în județul Arad, colega mea, la București. S-a speriat ea mai tare, a rămas fără cuvinte. S-a simțit și aici, și acolo”, ne-a spus astrologul Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, celebrul astrolog Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum sunt văzute seismele puternice care au lovit România pe harta stelelor. Chiar dacă momentan astrologul nu este îngrijorat, veștile nu sunt tocmai bune din punct de vedere astral.

„Eu n-am frică de cutremur, am apucat să mă formez sau nu știu. Eram atentă, percepeam dacă e pe orizontală sau verticală. Erau pe orizontală, destul de slabe și am intuit că nu durează foarte mult. N-a avut nicio amplitudine care să mă facă să sar de pe canapea.

ADVERTISEMENT

De două sute de ani, aici nu s-au simțit cutremure. Și am văzut ce scriu oamenii pe net, nu peste tot în București, nu toate zonele țării. Deci, a fost o undă, din aia, probabil mai pe Nord-Vest, așa, care s-a propagat foarte ciudat și care nu-mi dă la socoteală pe astre prea bine, cum nu mi-a dat nici pandemia”, a dezvăluit Camelia Pătrășcanu pentru FANATIK.

Camelia Pătrășcanu asociază situația cutremurelor cu pandemia

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit că până acum, marcatorii astrali ai cutremurelor se aseamănă cu cei văzuți înainte de pandemia de Covid-19, astfel că lucrurile nu sunt încă foarte clare. Însă, vor exista, cu siguranță, mai multe schimbări.

ADVERTISEMENT

„Noi, în astrologie, când ne uităm la evenimente mari, colective, avem și noi niște marcatori astrali. Pe care îi urmărim, în general, ca să dibăcim ceva și să înțelegem ceva din ce se întâmplă. Ori, când s-a declanșat pandemia, acei marcatori astrali nu existau, nu erau formați și nu existau ca și expresie astrologică. Ceea ce pe mine și nu numai pe mine, au mai fost câțiva colegi…am zis că nu e pandemie. Ori se înșală ori nu sunt lucrurile atât de grave ori e spaima mare.

Erau mai curând aspecte de contracție guvernamentale, a blocurilor de putere. Și când noi vedeam aceste aspecte spuneam că poate vor veni vremuri în care noi va trebui să facem o schimbare drastică, de stil de viață, că poluare, explozii, climă…și vom fi nevoiți să ne schimbăm stilul de viață. Nu se vedea foarte bine sau nu o mortalitate atât de mare, în cârca căreia să se pună măsurile care acum sunt contestate că ar fi fost logice”, a spus Camelia Pătrășcanu.

„Pe 14-15 martie se formează aspecte”

Pe scurt, conform astrologului Camelia Pătrășcanu, un număr mare de cutremure ar putea lovi România până spre finalul lunii martie. Iar data de 14-15 a lunii viitoare este de luat în seamă, pentru că atunci par să se formeze aspecte îngrijorătoare.

„Cu cutremurul sunt niște aspecte mutabile, adică mișcătoare pe hartă, care pot fi interpretate în două sensuri. Unul, fizic, pe scoarță: dacă se zgâlțâie sau nu se zgâlțâie și sunt până pe 25 martie și altele care țin de felul în care ne schimbăm noi, ne mutăm noi conștiința, convingerile, crezurile. Adică, schimbările care au loc, cumva, în lume și adaptarea la o nouă paradigmă și un nou set de valori, cutume. În lume, la nivel global, ele sunt în schimbare.

Se reformează aspectele din momentul ăsta, de la cutremurul ăsta, la mijlocul lui martie. E până pe 25, dar 14-15 martie, iarăși e formează niște aspecte. Nu e obligatorie să fie cutremur atunci, pot fi evenimente care ne mută din punctul A în punctul B, informații pe care le aflăm, adevăruri care sunt spuse.

Dacă sunt într-adevăr și astronomic se văd niște sensibilități ale scoarței, problema nu e asta. Că sunt naturale și, până la urmă, cu Dumnezeu înainte. Problema e dacă există mecanisme, utilaje, ustensile, unelte, aparaturi, care pot să se servească de aceste mișcări naturale astfel încât să le amplifice sau să le echilibreze”, a concluzionat Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT